Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.636
Нови ред вожње линије 56Л од сутра, радиће од 6 до 17:00 http://bgprevoz.rs/linije/red-voznje/linija/10056/prikaz?date=2024-07-09
Било је још језивије. Најпре су, после продужетка до Врчина, пре 7 година, увели да у летњем реду вожње свакодневно саобраћа на сат времена. Па сам писао, молио, као и вероватно и други, па смо макар радним данима добили мањи интервал.Крајње језиво
Pogledajte prilog 205040
Ni druge linije #300 nisu bolje... Ovo je sramotnoКрајње језиво
Pogledajte prilog 205040
Ласта joined the chatNi druge linije #300 nisu bolje... Ovo je sramotno
Биће још боље кад ми дођу Унакоп и екипа па прескоче полазак, а следећи за 120 минута.Крајње језиво
Pogledajte prilog 205040
Тако ми на југу функционишемоБиће још боље кад ми дођу Унакоп и екипа па прескоче полазак, а следећи за 120 минута.
Naravno da je urađeno kad je preuzela StrelaOd danas novi red vožnje na 34. Radnim danom 4 vozila, a vikendom 3. Produženo je vreme rada linije, kako radnim danom, tako i vikendom. Sada je poslednji polazak sa Senjaka u 23:20, dok je sa Pere Velimirovića pomeren na 22:45 svim danima. Upravo ono što sam pisao nadležnima nedavno, vezano za red vožnje, je urađeno.
Што се буните на бољу услугу...Naravno da je urađeno kad je preuzela Strela.
Уопште?Moraću da te razočaram. Linija 34 danas izuzetno ne saobraća.
Не бих имао ништа против да и на Ластиним и ГСП-овим линијама дође до већег броја полазака, нових возила, ширења јавног превоза, увек се нађу одговори како то није изводљиво и могуће и онда дође Стрела и демантује свеШто се буните на бољу услугу...
Гсп добија нове линије и појачава полазаске на доста линија. Ласту не знам не пратим толико, али знам да фали више полазака на неким прометнијим линијама...Не бих имао ништа против да и на Ластиним и ГСП-овим линијама дође до већег броја полазака, нових возила, ширења јавног превоза, увек се нађу одговори како то није изводљиво и могуће и онда дође Стрела и демантује све
Добија јер су им узели потезе 100,600,700, а сад ће полако и 300 и 400Гсп добија нове линије и појачава полазаске на доста линија. Ласту не знам не пратим толико, али знам да фали више полазака на неким прометнијим линијама...
Нису им узели, него су ови дали јер је град и политика донела такве одлуке. Стрела је ту само улетела, да није стрела био би неко други није битно име. Полтитика утиче на то ко ће добити тендере и они су изабрали да те потезе приватизују... Не може се кривити ни Стрела која је ушла у комбинацију за та три потеза ни било који други приватник и није ни гсп крив. Искључиво онај који води политику у граду Београду.Добија јер су им узели потезе 100,600,700 а сад ће полако и 300 и 400