Nisam ni ljubitelj, ni mrzitelj pasa. Protiv nasilja bilo koje vrste sam nad svim svim zivim bicima, pa i nad psima. Ali svaka cast onima koji nisu kupili psa, jer su svesni da ne mogu da ga ispoštuju u nekom smislu, kao i onima koji su ga kupili i brinu se o njemu na pravi nacin, bez da ugrozavaju druge realno. Do neke granice kao komsija mogu da imam razumevanja, naravno, preko toga ne mogu.
To da komsijin pas laje celu noc, budi mi dete, ne da mi mira...relevantno je tome, da u garazi koja je ispod stanova, nocu ja uzmem da popravljam svoj auto, drndam sa alatom...A u neku ruku je hir i jedno i drugo. To nije dete koje je malo i probudilo se nocu, pa place, jer ga nesto boli ili je ruzno sanjalo, pa da je ljudski da se razume, jer na to tesko moze da se utiče. Necu sada da kazem da držanje psa u stanu treba da se ukine, iako je moje misljenje da pas nije za stan. Ako kao moj komsija, ne ugrozavate ostale time sto drzite psa u stanu, sto se me tice, mozete da drzite zmiju ili majmuna, nemam nista protiv, niti cu time da se bavim.