Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.142
A okretnica zapravo u boljem stanju nego mnoge. XD Al ajd...
Дете од 5 година би боље саставило текст од било ког новинара другосмрдијанског Данаса.PSG: Građani Sremčice blokirali okretnicu autobusa 511
Nezadovoljni građani Sremčice sinoć su, kako tvrdi Pokret slobodnih građana, blokirali okretnicu autobuske linije 511 u Lipovici zahtevajući od Grada da reši njihov veliki problem.www.danas.rs
Паркираће се поред односно на улици као што се сада паркирају док се мењају ивичњаци.На терминусу Устаничка мењају ивичњаке. Ваљда ће да ставе високе да се више не паркирају којекуде и блокирају проток.
Ovo nije tekst nego saopštenje PSG-a koje jeste banalno. Što se tiče problema oko 511 čujem da će biti protest i ovog petka u 18h i da su građani Sremčice ljuti.Дете од 5 година би боље саставило текст од било ког новинара другосмрдијанског Данаса.
Да ли је могуће да немају никога ко зна како функционише јавни превоз у граду? ГСП не изнајмљује линије приватницима. Колико знам, ГСП не увози раднике из иностранства већ приватници. Основно је да се зна да постоје Секретаријат за јавни превоз, ЈКП Наплата превозне услуге, ГСП Београд и приватни превозници и шта је чија улога.Ovo nije tekst nego saopštenje PSG-a koje jeste banalno. Što se tiče problema oko 511 čujem da će biti protest i ovog petka u 18h i da su građani Sremčice ljuti.
Nema ni u vladajućoj stranci. Ali čak i među onima koji manje znaju, divim se ljudima koji se bilo kako suprotstavljaju izdajničkoj sektaškoj hobotnici na vlasti. Ja sam se do svojih 32 godine donkihotovski borio, ali kada sam shvatio da mi godine prolaze, napustio sam Srbiju.