EUKALIPTUS
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.08.2011.
- Pohvaljen
- 459
Više ne kače redove vožnje na okretnicama.
table ti odbrojavaju do reda vožnjeViše ne kače redove vožnje na okretnicama.
I da ih neki neandertalci polome. Na Ustaničkoj redovno polomljena tabla za red vožnjeA čemu bi i služili? Da se tešimo kokiko autobusa neće doći
Čak i na okretnicama gde nisu postavljene?table ti odbrojavaju do reda vožnje
Оне плоче су глупост започета са Весићевим стубовима за стајалишта и функционално дизајнерски промашај у старту.Тотеми из доба жутих су најбоље решење али нису одржавани, додат им је накнадно контејнер за 24 сата, а лепљено је све и свашта на њих (клавире носи Остоја. Камагра гел, откуп лап топ рачунара...).
Neverovatno je da u 2024. godini mi i dalje većamo i projektujemo stajališta javnog prevoza, nešto što bi već odavno trebalo da je standardizovano i ustanovljeno. Samo opet potvrđuje ono da ovde odlučuju ljudi koji nemaju pojma kako izgleda svakodnevno funkcionisanje i življenje u Beogradu. Ljudi koji ni ne koriste prevoz, niti se mešaju sa "kmetovima" po autobusima i stajalištima.
I da ih neki neandertalci polome. Na Ustaničkoj redovno polomljena tabla za red vožnje
Sorry, ali table odbrojavaju samo ako postoji prijavljeno vozilo. Svrati nekad do Zemunskog keja kad se naređaju tri Strelina busa bez ikakve opreme, pa da vidiš kako odlaze bez pomena na tabli.table ti odbrojavaju do reda vožnje
Ja tamo ne vidim gde ima prostora za tako nešto. Jedino da se u Dr Velizara Kosanovića izgradi jedna. Druga opcija je produžavanje do nekadašnje okretnice u Pšljevaljskoj.Pada mi na pamet "okretnica" Učiteljsko naselje koje nema ni niše za trolejbuse već stoje na ulici.
Za Učiteljsko naselje je barem lako rešiti taj problem samo se autobus produži do stare okretnice autobusa 20.Okretnice su odraz nebrige za javni prevoz u Beogradu. Pada mi na pamet "okretnica" Učiteljsko naselje koje nema ni niše za trolejbuse već stoje na ulici. Sramno je koliko smo nipodaštavani.
Imaju liniju 20.Nema poente da autobus okreće tu usred ničega i da se ostavi istočna kapija i Aviv bez prevoza.
Ja bi produžio trolejbus 21 kuda ide i 20 pa dalje na Ustaničku gde 31 i 17 terminira.