Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

Videh na sajtu sekretarijata i na Beograd plus aplikaciji da su izmislili novo stajaliste vrtic Bajka za 37 N posto kod vrtica Bajka postoji samo stajaliste sa jedne strane ulice kojom ide 57, kroz Zarkovacku i bas pocetni deo Ratka Mitrovica 57 ide samo u jednom smeru. Stajaliste je dobilo i kod 2161, a verovatno ce danas da postave i neku stajalisnu tablu

493Н има један полазак, у 01:30 са БАС-а, а из Сопота у 02:40.

Исто важи и за 860Н који не стаје у Остружници.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

BG: voz princip copy - Noćni prevoz paste. Ono što je očigledno je da izgleda loše stoje u Gročanskim naseljima i Mirijevu, jer oni su jedini dobili poboljšanje. Ne računam to što je većina novouvedenih linija dobila po jedan polazak.​

Odakle im ideja da ukinu polaske vikendom za liniju 33N
Jedina noćna za Kumodraž, a sada ide samo radnim danima... Barem tako stoji na sajtu

Sent from my ABR-LX1 using Tapatalk

Jesu 68N i 95N ostale da postoje paralelno i recimo 72N/75N, 301N/302N? Ništa nije skinuto sa sajta. Na sajtu GSP-a sve po starom, nije im još jasno šta se htelo 😅

Pa svima je jasno šta se htelo, da sa istim brojem vozila pokriju daleko veći broj naselja. Ono što nije ljudima jasno je šta je menjano, uključujući ukidanje nekih linija i promene redova vožnje.​

Jesu 68N i 95N ostale da postoje paralelno i recimo 72N/75N, 301N/302N? Ništa nije skinuto sa sajta. Na sajtu GSP-a sve po starom, nije im još jasno šta se htelo 😅
Ne, ukinute su. Poslednji put su vozile sinoć. Samo iz nekog razloga još uvek nisu uklonjene sa sajtova GSP i bgprevoz.

Ипак гсп држи 307Н?
IMG_1829.png

Штета што нису искористили прилику да ускладе редове вожњи линија на истим правцима. На пример, Чукарица има 37 у 00:00, 56 и 511 у 00:10, 51 у 00:15, а онда рупу од 55 минута до 01:10, када иду 37 и 511, а пет минута касније 56.
Има сад 581 у 00:45, али стаје само на окретници на Брду и у Жаркову. Не стаје у Пожешкој, на Видиковцу и Петловом брду. Не знам која је сврха заустављања на окретници на којој у 1 ујутру нема полазака и долазака, а прескакања великих насеља.

Poslednja izmena:
511N ide trasom dnevnih 56 i 58, tako da nije strašno što ima polaske blizu polazaka 37N, jer nakon Mosta na Adi nemaju dodirnih tačaka. Sa druge strane, usklađivanje 37N, 51N i 56N je potrebno, kao i da linija 581N ne bude pro forme, nego da pokriva i okolna i usputna naselja, kad već prolazi pored njih.

P. S.
493N i 581N nemaju potrebe da pokrivaju i Novi BAS i Slaviju, ovako kako pokrivaju, obzirom na 18N, 405N i 860N.​

Poslednja izmena:
@solecar
Небитно што 37 и 511 иду различитим трасама ако им се преклапају гравитационе зоне путника. Чукаричка падина, добар део Бановог брда и Жаркова могу да користе обе линије. Ја бих до Брда пре ушао у 511Н и попео се до Пожешке за 6-7 минута него чекао остале линије пола сата (некад увече уђем у 89 ако нема ускоро 13 или 85 са Новог Београда па се попнем у Пожешку).

@solecar
Небитно што 37 и 511 иду различитим трасама ако им се преклапају гравитационе зоне путника. Чукаричка падина, добар део Бановог брда и Жаркова могу да користе обе линије. Ја бих до Брда пре ушао у 511Н и попео се до Пожешке за 6-7 минута него чекао остале линије пола сата (некад увече уђем у 89 ако нема ускоро 13 или 85 са Новог Београда па се попнем у Пожешку).​
Koliki broj ljudi znaš koji bi išao sa 511N preko Čukaričke padine i odatle se peo na Banovo brdo? Izuzimam stanicu koja je neposredno pre skretanja u Vodovodsku.​

Koliki broj ljudi znaš koji bi išao sa 511N preko Čukaričke padine i odatle se peo na Banovo brdo? Izuzimam stanicu koja je neposredno pre skretanja u Vodovodsku.​
Свако јутро видим клинце који излазе из превоза на станици Обалских радника и пењу се степеницама ка Тринаестој. Видим и људе средњих година.
Је л' живиш у близини па знаш какво је стање?

Zvao sam da ih pitam sto 37 N nije isla novom putanjom. Gospodja iz Direkcije mi je rekla da mi da broj od trga Republike pa mogu uvece da zovem da vidim da li ce ici novom trasom! Ja sam bio u soku, rekao sam joj sta mi vredi sto ce mi on reci kuda ide ako ga ja cekam tamo gde nece naici i da li su oni obavestili vozace o promeni trase. Ona kaze pa valjda su obavesteni 😯

Све са Студентског/Трга ГСП. Све са Славије/Баса СНСтреЛаст(р)а. Једино не знам ко држи 405Н највероватније исто они.

Mogli su 581N i bolje da naprave: OVČA /Železnička stanica/ - Lazarevac, bez usputnog zaustavljanja. Svima lepo, Strela mlati pare na kilometre, putnika nema, jer su oni samo teret...

Предлажем 493Н да се продужи до Земун поља!

Vrh