Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

Ne samo ovde, već i na drugom mestima sam pročitao da ljudi nisu zadovoljni što im linija ne ide direktno od centra do njihovog naselja bez usputnih svraćanja. A da li se iko ikad zapitao koliko bi koštalo da svako naselje ima svoju liniju? I da li su u gradu spremni da toliko para izdvoje? Kol'ko do juče, kada se plaćao prevoz, maltene čitav potez 300 (ovo navodim kao primer jer znam) je jedva imao putnika za minibus, a od kako je postao besplatan, ni solo bus nije bio dovoljan.​

ma ljudi su razmaženi. mnogo mu je da da 150 dinara za jednu vožnju, ali kad je besplatno, odma se guraju. a niko ne razmišlja koliko košta da oni ne moraju da idu kući peške.

Ne samo ovde, već i na drugom mestima sam pročitao da ljudi nisu zadovoljni što im linija ne ide direktno od centra do njihovog naselja bez usputnih svraćanja. A da li se iko ikad zapitao koliko bi koštalo da svako naselje ima svoju liniju? I da li su u gradu spremni da toliko para izdvoje? Kol'ko do juče, kada se plaćao prevoz, maltene čitav potez 300 (ovo navodim kao primer jer znam) je jedva imao putnika za minibus, a od kako je postao besplatan, ni solo bus nije bio dovoljan.​
Haha, isto i na mojoj noćnoj liniji, s kombija na autobus pa i on prepun. Ne znam šta da mislim o činjenici da 150 dinara pravi toliku razliku.

Ja sam pisao još dok je bila naplata gradskog prevoza, da bi bilo dobro da se uvede kategorija mesečne / polumesečne karte koja bi bila nešto skuplja a važila i za noćni prevoz.​

Zna li na kraju neko koji polazak 304N ide do Grocke, onaj u 1.10 ili u 2.30?

Kada se ode na bgprevoz.rs ne pise to..
Mora da se izabere poseban polazak iz padajućeg menija:
1757428437792.png

Vrh