Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

zar sve nocne linije u gradu ne prevozi gsp beograd npr kod nas 301,304 idu higeri i uvek pise na papiru dole nocna linija a na ekranu prevoz radnika ili sta vec gsp sve prevozi nocu

@dača309 Do 1. septembra samo gsp vozi noćne linije, a posle sve ka prigradu odnosno od terminusa Trg Slavija privatnici (čitaj strela). Nisam siguran za 601N da li će privatnik pošto sa Slavije kreće.

Danas je subota 30. avgust i još uvek ne znam kakve su promene oko noćnog prevoza za Rakovicu, Čukaricu, Palilulu, Lazarevac, Mladenovac, Zvezdaru, Sopot...
Brate, to je moralo najkasnije juče da objave sve promene.

nas autobus krece sa trga republike oce li se menjati 301n i mora zaklopaca da dobije nocnu liniju zaista sramota!

Linija za Ripanj bi trebala da bude bas ovakva kakva jeste do glumcevog brda sve drugo nema smisla. Docekali smo je posle dugo godina.Sto se tice Barajeva da se ne ponavljam meni ne smeta sto ide do tamo ,ali mislim da su uskraceni.
Vrcin treba da ima svoju liniju preko Smederevskog puta i Zaklopace.Sopot takodje svoju liniju Slavija ,avalski put,svracanje mozda u Zuce ,Ripanj uz avalski ,Ralja,Djurinci I Sopot.
Možda Vrčin dobije noćnu liniju preko 301/302N, al opet je to po meni preveliko kruženje za stanovnike Grocke i nadam se da do toga neće doći. Biće promena na noćnim linijama poteza 300 i izvesno je da više nećemo imati liniju koja ide kroz 5 naselja, samo čekamo zvanične informacije.
@dača309 Biće Studentski trg za prigradske linije i ostaje Gsp na potezu 300.

nadam se da ce uvesti 309n iskreno i ostaje gsp idemooooooo bolje oni nego strela

Nije mi jasno kako ce 302n ici u kaludjericu i zasto ukidaju 301n nakon toliko godina

Nije mi jasno kako ce 302n ici u kaludjericu i zasto ukidaju 301n nakon toliko godina
302Н неће ићи преки Калуђерице ићи ће аутопутем, 304Н ће ићи до Калуђерице трасом 313 кроз Кленак, а 307Н ће ићи Смедеревским путем до Калуђерице

znaci moze da prodje solo autobus u uskoj ulici svaka cast za promene konacno da imamo nocne buseve normalno

Пријатно изненађење за потез 300, поготово за 307Н. Искрено, нисам се овом надао..
Изгледа да има наде и за нас!!!

Занима ме због чега нема ноћног превоза преко Газеле, то би значило људима исто. Могло би нешто и преко Моста на Ади.

Iz Obrenovca uvode u 23:45 i iz Lazarevca a ne pise povratak
Mozda ce ta vozila raditi nocni

Срамота је да потез 300 има директну везу са центром ноћу, а дању нема нити ће је икада имати док су ови на власти.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Срамота је да потез 300 има директну везу са центром ноћу, а дању нема нити ће је икада имати док су ови на власти.

Како ко са потеза 300 🙂

Објавили су "реорганизацију" 37Н и 511Н. Срамота је да 37Н не иде кроз насељени део Кнежевца и "рупу" на Певцу. Не тражим две ноћне линије него што не знају да размишљају даље од редовних траса дневних линија када је ноћни превоз у питању.

Poslednja izmena:
Али који мозгови...
493Н прво иде од БАС-а, свраћа на Славију, па до Младеновца па у Сопот.
581Н иде са БАС-а до Славије па преко Пожешке
405Н је тек катастрофа, а 860Н једина има полазну тачку Трг Славија.

Vrh