Možda Vrčin dobije noćnu liniju preko 301/302N, al opet je to po meni preveliko kruženje za stanovnike Grocke i nadam se da do toga neće doći. Biće promena na noćnim linijama poteza 300 i izvesno je da više nećemo imati liniju koja ide kroz 5 naselja, samo čekamo zvanične informacije.Linija za Ripanj bi trebala da bude bas ovakva kakva jeste do glumcevog brda sve drugo nema smisla. Docekali smo je posle dugo godina.Sto se tice Barajeva da se ne ponavljam meni ne smeta sto ide do tamo ,ali mislim da su uskraceni.
Vrcin treba da ima svoju liniju preko Smederevskog puta i Zaklopace.Sopot takodje svoju liniju Slavija ,avalski put,svracanje mozda u Zuce ,Ripanj uz avalski ,Ralja,Djurinci I Sopot.
302Н неће ићи преки Калуђерице ићи ће аутопутем, 304Н ће ићи до Калуђерице трасом 313 кроз Кленак, а 307Н ће ићи Смедеревским путем до КалуђерицеNije mi jasno kako ce 302n ici u kaludjericu i zasto ukidaju 301n nakon toliko godina
304Н ће бити минибусznaci moze da prodje solo autobus u uskoj ulici svaka cast za promene konacno da imamo nocne buseve normalno
Apsolutno, još juče sam čuo al nisam hteo ništa da pišem dok ne bude zvanično i dok se ne vide tacne trase. Sve u svemu odlične izmene, samo je mana što će 307N ići u Kaluđericu i tu će se gubiti dosta vremena, kao što se gubilo i Mokrom lugu.Потез 300 изненадио
Како ко са потеза 300Срамота је да потез 300 има директну везу са центром ноћу, а дању нема нити ће је икада имати док су ови на власти.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока