Pa noćni klubovi su puni klinčadije.
Razumljivo je da koristi prvi noćni polazak, jer možda je zakasnio na poslednji dnevni.
Ali da se voze u 2 ujutru, e to baš ne može, ako su im već roditelji dopustili, onda nek dođu da ih pokupe, a ne da prave gužvu.
Mislim da je strašno da dete od 15 godina se nalazi samo negde u Beogradu u 2h.
Nije to nikakvo ugnjetavanje socijalnog života, već neke granice moraju da postoje.
Drugo, što se ponašaju u autobush uvek najegrsivnije, vređaju ljude u autobusu stalno, mladost ludost, al malo je i do vaspitanja.
Mlad si covek, a zvucis kao najgori bumer(sto ne znaci da klinci nisu sve vise nevaspitani i sve veci debili iz generacije u generaciju)
Ovo za 15 godina jeste "strasno" sa strane roditelja ali opet pokazuje da koliko god bolida bilo u ovom gradu taj Beograd i dalje vazi za relativno bezbedan grad, uprkos ovoj posasti koja je zajahala i drzavu i grad. Opet, svi oni se krecu u grupicama, kao sto smo se i mi kretali po gradu, pa su samim tim i bezbedniji. Nije bas sad da se hiljadu solo petnaestogodisnjaka seta ulicama dok gradom vrebaju predatori koji iste otimaju
Vec par godina pricam(sebi i drugarima), bolje sam poznavao gde je sta na svakom cosku u gradu kad sam imao 15-20 godina nego sad kad idem u sam centar kad bas moram ili kad me mine zelja da obrnem koji krug
Cak sam se skoro jednom i zaboravio i spremio da platim nocni i to neki poluprazni par stanica van centra i tek kad sam seo video da nema konduktera i da je besplatno
A da je guzva u nocnim, jeste, i to nenormalna. Bila je guzva i kad se placalo. Moralo bi to da se resi nekako. Nisam imao pojma da ce biti ovoliki haos. Sedim pre par nedelja na Komandi u kafani i prolazi prva nocna 47, ljudi unutra vise, mislim da su poispadali iz autobusa kad je otvorio vrata na stanici. Sledeci ista prica, onaj tamo ista. Sve to u neku sredu ili cetvrtak. Cime su se ti ljudi pre vozili, zivo me zanima. Ko god sedne na pice u gradu ne moze da mi proda pricu da je 150 din mnogo. Ni sad, a ni pre 10 godina iz ove Karlove putesestvije. Smanjis sebi jedno pice i cepas busem kuci. Ugostiteljski(i svi drugi)radnici su druga stvar, nek im plati poslodavac
Odoh u sirinu, a da nisam predlozio nikakvo resenje. Vratiti kontrolu ili naplatu i povecati broj autobusa je jedino resenje. Samo, kad ovaj narod navikne da je nesto dzabe, da se vrati na staro, teska prica...
A ti bi na sve to da vozac izigrava i radnicu iz kladionice sto cima klince za licnu kartu, ne ide