Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Kreci ko kako hoce nadogradjuje ko kako hoce i tako

koim01-2020-06-29-00-25-47.jpg

koim02-2020-06-29-00-25-47.jpg

koim03-2020-06-29-00-25-47.jpg
 
Ова прва слика класична Витилиго зграда.
 
viber image.jpg
Nova zgrada do samih šina, preko puta stare okretnice na Bulevaru Kralja Aleksandra. Do kraja gradnje moguće da tramvaji idu kroz tunel, pa da to bude prva linija metroa :bash:
 
Dok se bulevar tu pomeri na drugu stranu ima i ta zgrada da omatori...
 
Balkoni su na manje od pola metra od kontaktne mreže, biće zanimljivo kad postave skelu za fasadu... Inače zgrada se zove Bulevard
direktor":2z44xpy8 je napisao(la):
Tu se bulevar siri na suprotnu stranu ....
Na suprotnoj strani bulevara (desetak metara dalje) takođe postoji zgrada na šinama....
 
Posto zivim tu ispod na Bulevaru, na Lionu, toliko sam besan sto su nam unistili Bulevar i taj gornji kraj ovakvim glupostima, ne da nema park, basta, setaliste, parking ispred kad se ruse stari i grade novi kvartovi nego nema nimalo mesta do kolovoza. Toliko sam besan da mi dodje iako sam se tu rodio, da celo trziste nekretnina propadne ako je ovakav kancer. A to sto ce se Bulevar siriti tu na drugu stranu, to macku o rep, imam knjigu Beograd-veciti grad od pre 50 godina, i tada se to pricalo, pa nista, slika ispod. Pa kad ce konacno sirenje, ceka se vec xy decenija? A cak i da se prosiri, to ce biti neka smesna sisrina Bulevara, umseto da bude prostran sa setalistem, drvoredima parkinzima ko ispod Cvetka do Batutove. I treba zabraniti da se taj deo gore zove Bulevar, prikladnije ime bi mu bilo dzungla-sokak.
 

Prilozi

  • cvetko.jpg
    cvetko.jpg
    156,3 KB · Pregleda: 2.575
Vec je kacen plan bulevara sve je vec objasnjeno kad se povela ova ista rasprava
 
Претпостављам да је већ било, али ево за сваки случај:

 
Ta rupa uslovljena zbog pogleda pa ovaj mamlaz idpod pravi zgradu sa viskom spratova...
 
Dr Ivana Ribara 131, #blok45
Čovek je rešio da proširi terasu na prvom spratu u ćetvorospratnici i sa platformom izašao 5 m na zelenu površinu. :bash:

vRlBxr0.jpg
 
Ljudski bezobrazluk i alavost prosto ne poznaje granice.
Zato je lepo rečeno da je batina iz raja izašla... ovo se zakonima i sudovima ne može iskoreniti... :(
Ne kod nas...
 
Господар Јованова улица, преко пута школе:



Колима уништена трава и огољена црева у ул. Емилијана Јосифовића (поред Дома ратника); да ли је напајање водом исправно - преостала трава и лишће на дрвећу се суше?



Иста улица, покривљени стубићи:

 
Tu od prvog dana kad su rekonstruisali ulicu postoji problem sa gaženjem travnjaka i ovim blatištem, i opet niko da reaguje da postave neku ogradu. I stubovi su tu trebali da idu celom dužinom sa te strane, a ne ovako da se svesno ostavi prostor za parkiranje a zna se da nije tu parking mesto.
 
Да се разумемо ту никад није ни требало да се сређује јер је улица изгубљен случај. Поред толико лепих и занимљивих улица са кафићима, излозима, кућицама и лепим уличним фронтовима они су направили пешачку улицу од оне у коју никад нико није отишао да се прошета јер изгледа као још једно слепо црево града.
 
Mislim da bi do sad čak i šimpanzi objasnio zašto svi dosadašnji stubići u Beogradu pucaju i koje je rešenje da se to zaustavi.
Bukvalno šimpanza bi do sad shvatila da žica od presovane rđe, ubetonirana u puding od podloge, ne može da bude kvalitetna i trajna odbrana protiv automobila.
 
Gandijeva 145 Blok 70

Nelegalna gradnja, betoniranje zelenih površina, pomeranje ograde u zajednički park.
Radovi su u toku... :!:
Ako se ovo nastavi, postaće trend kao vikendice i splavovi na savskom nasipu.
5jZVN9Y.png

bTDrVLf.png
 
Meni je ovo i dalje najbolji primer bahatosti komunista što se tiče istorijskog nasledja. Pogledajte kako su navalili taj balkon u venac stare zgrade... :bash: :bash: :bash: Zgrada se inače nalazi u Djure Jakšića.
Untitled.png
 
Ево како Пироћанци надограђују :sesir:
received_630602857844775.jpeg
 
Vrh