Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

На претходној страни сам објавио средином септембра, нове слике тренутног стања оне скарабуџевине од Гангулиног ујака код Студењака, којој је био срушен нелегално саграђени (читај дограђени) први спрат viewtopic.php?f=21&t=111&start=3550#p567790 .

Сад је урађена лимена окапница на додатим циглама како би се изравнао кровни део, слике од уторка-16.октобра 2018.

Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

dove":2qtsv6ew je napisao(la):
Zgrada džin im ugrožava život
G. NOVAKOVIĆ | 18. oktobar 2018. 23:59 |

Porodica Đorđević iz Krnjače bori se da zaustavi gradnju tik uz njihov dom u Branka Momirova. Sa gradilišta na kuću pada armatura, letve, skele

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... zava-zivot
ovo je strasno!
ne mogu da napisem sta stvarno mislim ...neprimereno je ali.... uffff

Sent from my iPhone using Tapatalk

I porede svega ovoga ponovo će se naći neko ko će kupiti stanove u tom objektu. To je meni neverovatno u Srbiji, ljudi uopšte ne brinu da li će možda zbog toga sutra imati ogromne probleme, spremni su da uđu u takvu avanturu i kupe stanove u zgradama bez dozvole.

Нису људи криви, крива је екипа на челу са Весићем која ово дозвољава.

Нећу да улазим у политику, када једног дана дођу други и њих ћу да пљујем због оваквих ствари... Али дефинитивно је дивља градња ескалирала...а обећали су да ће то решити...

To je rešeno. Postoji precizan cenovnik i spisak "gde i kome treba" platiti po tom cenovniku. Zato je ranije bila kaubojština pa se nije znalo ko gde i koliko zida. Sada se tačno zna koliko se svuda nadziđuje i ozakonjuje.

Sada se definitivno zida na divlje "sa urednim prijavama" na pravu adresu. To je mislim očigledno svima, a naročito zbog toga što se toliko po medijima kokodače o divljoj gradnji a ništa se ne preduzima.

A tamo AC Stojanović digne dodatni sprat na zgradi od 10 etaža, svuda se piše, a ništa se ne deštava, samo gradnja napreduje.

DHNN03X.jpg

my6g8jj.jpg

Između Cvetanove Ćuprije i Krivošijske, prilaz se izgleda pravi iz Svetozara Radojčića iznad okretnice 18 i 29.

Ja mislim da je to to, nema dalje. Podseća me na one zgrade u Kini koje su se "otkinule" od šipova pa pale i prevrnule se. Naročito na Cvetanovoj sa svojim klizištima... mada možda je i košava obori.

Jel kvadrat ispod 1000 evra bar? :p

ove je gore od kaira.
ne dao bog da ovde proradi kliziste...

A terasice su tu da održavaju ravnotežu :bash:

Baš me zanima hoće li imati povučeni sprat :lool:

Najgore od svega što te ovakav prizor i ne začudi, koliko bi trebao. Naviknu se ljudi na budalaštine.

Nije ovde lud onaj koji gradi, već onaj koji se useli.

TapaT

Možda će da kablovima prikače za ovu pored, da je usidre?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576715#p576715:hbsoqcdw je napisao(la):
knezevic.tt » 24.Oct.2018/8:40 pm[/url]":hbsoqcdw]Nije ovde lud onaj koji gradi, već onaj koji se useli.
U ovakvo umetnicko delo ce se useliti neka sirota dusa koja nema para za Blok A ili BnV.
To mu dodje ista prica kao kada kazu da nam je vazduh los zato sto teramo stara kola i kako nas narod uopste ne pazi na okolinu.

Da se ima para svi bi kupovali najbolje i najnovije, a posto se nema kupuje se sta se moze.

svi postulati statike padaju u vodu...

I nemojte molim vas u ovo ce se useliti sirotinja raja...za par kilometara dalje od centra mogu naci za iste pare lux stan kvalitetniji od A bloka.

Mada od njih su gori samo oni koji su dozvolili ovo i uradili tehnicki prijem i upotrebnu dozvolu.

Ko ne donese urednu gradj dozvou ne spajati na javne mreze edb bvk itd

Каже Весић да и поред препоруке да не раде то, радници илегално раде.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Слажем се, делотворно колико и апеловање..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

tako je samo gazi sirotinju kad cuti i trpi!
samo bahato!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576658#p576658:1r0zyk96 je napisao(la):
Bulevarac » 24 Окт 2018 04:28 pm[/url]":1r0zyk96]
my6g8jj.jpg

Овај град је уништен неповратно. Овде треба једног дана ангажовати војску да очисти све од петље Ласта и окретнице на Медаку до Авале....

Vrh