Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Никла је једна нова дивља скарабуџевина :o на почетку Земунске улице и то на паркингу ИМТ-а, баш преко пута Еко бензинске станице, а близу будућег стамбеног насеља Савада3. Изгледа да ће дивљина ићи још у висину, јер вири арматура. Следи пријава :dil: Означио сам на ортофото снимку где је тачно ова дивља скарабуџевина. Сликано јуче-27.10.2018.

Дивља скарауџевина

Pogledajte prilog 2
Близина будућег (кад буде биће!) насеља Савада3, иза сиве ограде !
Pogledajte prilog 1

Kamioni https://www.vladobau.rs/
i možda još neki drugi, bez prekida
nedeljama, nasipaju hiljade tona šuta, zemlje
u užoj zoni beogradskog vodoizvorišta, to je krivično delo!
Nadležni sve ovo ravnodušno posmatraju!

hLiMxfv.jpg

Nd30KG7.jpg

koji nadlezni?
lepo si rekao, sve se mirno posmatra...
ja cu samo reci zasto je to tako i to je koje licno misljenje: zato sto smo nikakav narod!
eno i epicentar grada raskopase i prodaju nam price o nekom budicem trgu na koji cemo biti ponosni.
tako da je stvarno vise suvisno kukati na nadlezne vec treba uzeti pravdu u svoje ruke. bojim se samo da ce farma i sl. sund spreciti naciju da sprece ova zlodela posto nema ko drugi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

A šta je to, jedna divlja deponija više. Koliko sam upoznat tamo iz 72-og bloka se godinama odlaže sve moguće đubre i otpad. Kada budu krenuli da prave divlju deponiju na travnjaku ispred skupštine grada možda se neko i pozainteresuje.

Da lakse komsije piju kafu da se druze interesantno niko nije zastaklio

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577952#p577952:olrgspqd je napisao(la):
direktor » Uto Okt 30, 2018 8:53 pm[/url]":olrgspqd]Da lakse komsije piju kafu da se druze interesantno niko nije zastaklio
Evo sada razmisljam kako ovo moze da se zastakli...za diplomski.

Ponovo Bangladeš. Takođe, ako kažemo da je neupotrebljiv 1m2 po terasi, kvadrat 1500e, za ovih devet terasa investitor je uzeo od ljudi 13,500 evra a dao im za uzvrat ništa.

Apsurdno je da je ovo skuplja varijanta, nego da su se balkoni obe strane završavali u jednoj vertikalnoj ravni. Veća potrošnja betona, armature, ograde, pločica itd za potpuno nefunkcionalan prostor. O estetskom dojmu tek....

Eventualno da se u te ćoškove smeste cipelarnici, kace sa kupusom i slično.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577949#p577949:3ae8eahq je napisao(la):
Bulevarac » Uto Okt 30, 2018 9:38 pm[/url]":3ae8eahq]
DqwvhxZXgAA9Zca.jpg

Karaburma

Kako zastakliti?

a da pa to je Karaburma
salim se, izgleda da je arhitekta protivnik mobilnih uredjaja pa forsira mogucnost direktne komunikacije...
pametnoo!

Sent from my iPhone using Tapatalk

У ствари изгледа да је интегрисао простор за чување ствари, дан е заузима целу терасу

У ствари генијално

Ovo već nije slučajnost. Deluje da domaće novine koriste BeoBuild kao izvor...

Pa kada ovde imamo ljude koji su bolji novinari od osoba zaposlenih u medijima.

Koriste se generičke slike, retko koja vest je propraćena originalnom fotografijom sa lica mesta.

To su "novinari" iz fotelje.

Новинарство се свело на преписивање по интернету.

Pa normalno. Copy paste, copy paste i povremeno poneki PR tekst ili naručeni tekst za ocrnjivanje neke individue. Ukradi tekst od druge agencije, ukradi sliku ako možeš, ako ne možeš baci neku nasumičnu sa interneta i to je to... Ti si novinar. I onda mi se pole čude ljudi što ih ne fermam ni 2%. Da stvar bude gora, svi su se srozali na taj nivo. Čak i oni koji su nekad bili merilo kvaliteta.

Nego, vezano za ovu zgradu na Karaburmi, meni ovo izgleda kao neuspeli pokušaj nekog mladog ili neiskusnog arhitekte da napravi nešto unikatno. Mada ajd što je on ispao genije, nego me zanima koji inspektor je dao dozvolu za takvu glupost.

Требало би мало преиспитати надлежне по овом питању.

Mislim da nije lose sto se neki komentari sa BB pojavljuju u stampi. Znaci da su aktuelni i imaju tezinu.
Sto se tuce te "ludorije"sa terasama voleo bih da cujem projektanta i njegovo (njeno) objasnjenje funkionalnosti ukrstanja terasa.

Ukrštanjem terasa hteli smo da simbolizujemo miks raznih kultura i da direktnim vizuelnim kontaktom smanjimo otuđenost koja se javlja u zgradama gde se komšije ne javljaju jedni drugima.

Ubacite još neki stručan izraz i eto objašnjenja.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Vrh