Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Treba rusiti sve sto ne moze biti legalizovano i to konzekventno bez prastanja a ono sto moze da se legalizuje naplatiti da se " p u s i "!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozemo mi da se resimo svega kada bi hteli! Ja verujem da u ovoj zemlji postoje skolovani, kulturni ljudi koji ne zele da budu drugi u tudjini vec prvi ovde i to mi daje nadu! Nije svako podmitljiv kao Ristovski i Kovacevic.

jednog bombardera da nam zajme rusi il ameri i da tepih bombardujemo divlju gradnju, cenim da je to jedino resenje

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=565391#p565391:1ubdlh3m je napisao(la):
nekianonimnilik » 06 Sep 2018 20:23[/url]":1ubdlh3m]jednog bombardera da nam zajme rusi il ameri i da tepih bombardujemo divlju gradnju, cenim da je to jedino resenje

Ево један човек је примио моја учења, поносан сам

Пробелми трећег света захтевају решења трећег света

Ili sto rece bivsi nemacki kancelar Helmut Schmidt: " nije demokratija za svakog. "

Pogledajte prilog 5Drage kolege forumasi, zelim da vam predstavim sampiona nadogradnje u Zarkovu. Covek vec 20 godina SAM nadozidjuje kucu. Sve sam radi i od izvorne polovine kuce od dva sprata sada ima pet. Sam nastavlja nosece stubove na po par godina, svi su krivi i Bog zna kako povezani. Kuca deluje kao kula od karata i tesko da ce preziveti malo jaci zemljotres. Na slikama ga mozete videti kako sam radi fasadu i na sta mu lici skela. Pravi kamikaza. Vezao je skelu sa nekim kanapom za rog... Pogledajte samo desni noseci stub kako je prav, kao krivi toranj u Pizzi

Svaka ti čast na hronološkom raščlanjivanju. A njemu je mesto u ludnici.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=567315#p567315:24irv2do je napisao(la):
frode » Čet Sep 13, 2018 8:04 pm[/url]":24irv2do]Svaka ti čast na hronološkom raščlanjivanju. A njemu je mesto u ludnici.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Ako prodaje ljudima stanove u toj svojoj "kuci" pre u zatvor.

Um*****. Hteo sam da napišem i nešto za nadležne ali nakon poslednje serije nepososbnosti i k****bolje, čak i ja ostadoh bez reči.

Bender Rodriguez":1hx22pvr je napisao(la):
Um****. Hteo sam da napišem i nešto za nadležne ali nakon poslednje serije nepososbnosti i k****bolje, čak i ja ostadoh bez reči.

Ne mogu da verujem. :D
Zar je to moguće (?).

Iskreno sam zabrinut za tebe. :mrgreen: :wink:

Стварно је шампион самоградње или ти "уради сам". Колико се види на сликама, ту ће бити и седма фаза градње, пошто вири арматура код шесте фазе :bash: . Вероватно је и сам радио "пројекат" (хаха) по систему 2+2=5 :o
@Просторни планер, укњижен плусићћћ. Претпостављам и надам се да ћеш и даље да пратиш ову дивљину од вишегодишње градње.

Što ste ljubomorni na "neimara" ?

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Pravi sampion nema sta. Treba ovo izucavati...ovo prkosi zakonima statike ozbiljno...mozda smo na kraju novog otkrica...nadali smo se da cemo biti svedoci novog know how u BNV kad ono eto ga u Zarkovu

Сећате се оне скарабуџевине од Гангулиног ујака у Студентској улици код Студењака, која је делимично срушена тј. само први спрат, и која је изазвала доста полемике. Та скарабуџевина је полусрушена стајала тако ето годину дана.

И онда јуче-субота-15.09. о.г., видим да полако обнављају ту скарабуџевину, већ је изравнат блоковима срушени део зида на првом спрату. Видећемо шта ће даље бити.

Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Kad god prodjem pored Kluza u Bulevaru i vidim ovu zgradu ali bukvalno mi se zeludac prevrne. Zgrada pore toga sto je ruzna je toliko lose gradjena da se vec sad vidi da ce one plocice ispred ulza da otpadnu vrlo brzo.

Investitor kome ono bude uvalio alal mu vera, jer zgrada izgleda kao kartonski cardak ni na nebu ni na zemlji!!!

Nikad mi neće biti jasni ljudi koji kupe stanove u nelegalnim zgradama i imaju hrabrosti da žive sa decom u njima. I čekaju legalizaciju???
Sreća da nismo (ili jesmo) na trusnom području.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=568910#p568910:11gh0hph je napisao(la):
Martin » Pet Sep 21, 2018 9:14 am[/url]":11gh0hph]Nikad mi neće biti jasni ljudi koji kupe stanove u nelegalnim zgradama i imaju hrabrosti da žive sa decom u njima. I čekaju legalizaciju???
Sreća da nismo (ili jesmo) na trusnom području.
Posla van Beograda nema. Dobro, ima minimalac i rad u pelenama, a i to samo za dobre i vredne Članove.
Ako znaš da ćeš ti ili tvoje dete provesti u Beogradu na studijama ili na radu bar 10-15 godina kupovina stana je isplativija od plaćanja kirije.

Ali opet, para nema. Tako da ilegalne i polu legalne gradnje sa svojom nižom cenom lako nalaze kupce.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=568910#p568910:1ofekize je napisao(la):
Martin » Pet Sep 21, 2018 11:14 am[/url]":1ofekize]Nikad mi neće biti jasni ljudi koji kupe stanove u nelegalnim zgradama i imaju hrabrosti da žive sa decom u njima.
Kao nacija nismo prihvatili zapadne standarde i nacin zivota, ogromna vecina. Cak se dobar deo mentalno smatra zapadnjacima po nekom ponasanju iako nisu ni blizu toga, a kad ih pitam za neke stvari dobijam klasican odgovor: moramo ostaviti i delic naseg mentaliteta, da se ipak razlikujemo kao nacija.
Taj "delic" koji nas zapravo decenijama drzi, po meni vrlo daleko, od zapadne civilizacije dovodi do opsteg bezakonja gde je vlast nemocna da deluje u skolskom dvoristu, a kamoli na gradnju zgrada. Ako se deca lece sms-ovima, sve radi preko debelih veza, svi krse neke propise, odakle ti ideja da se i u segmentu gradnje moze desiti nesto drugacije? To je samo slika opsteg stanja drustva. Zivimo po sistemu: sve ce se srediti, ne bi on gradio da nema vezu, dobicemo sve papire i sl. A sto se tice kvaliteta gradnje ni tu nemas pravila. Ne znaci da ako neko ima uredan projekat i gradjevinsku dozvolu da ce napraviti kvalitetniju zgradu od nekog divljaka.

Ovo ti je zapravo odgovor na pitanje. Da li je realno da u visokotiraznim novinama postoje tekstovi da li kupiti stan bez papira? Pa gde ima da se to raspravlja?
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ek ... galizacije

Vrh