Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Ko nam zivi ispod brandze ,Nego tamo ima dosta prostora koji niko nekoristi ,i neka gaRAza magacin .A sa nbg strane garaza SIVa :kafa:
 
< idealno mesto za kulturni sadrzaj, taj prostor treba prepustiti mladim umetnicima i pretvoriti ga u galerije, sto ce se lepo uklopiti sa starim sajmistem kad se dovede u red
 
u vezi ovog što se uselio u brankov most ili brandžu kako kaže direktor.

bio je prilog na beogradskoj hronici. to je neki gospodin živko kako su ga nazvali tamo. posle tog priloga nadležne službe su ga iselile i sad niko ne zna gde je.

samo mi nije jasno kako kod cigana nisu tako ekspeditivni. njih tolerišu da žive ispod mostova i pale vatre, ali kad je gospodin živko u pitanju za koga nikog nije briga to ide mnogo brže.

eto da je rom verovatno bi se gomila NVO protivila iseljenju ali kako nije nije zanimljivo....

a većina tih NVO isključivo postoji radi uzimanja para koje država izdvaja za iste. pa onda kao nešto moraju da pravdaju gde ih troše i onda su takve manifestacije idealne da se pokaže kako se oni bore za neku "pozitivnu" stvar koja doprinosi društvu.
 
Stvarno ga iselise?

I sam rekoh da ako je u pitanju rom da ga nece iseliti dok ako je domorodac leti odma´.

Opet stvar nije za salu,nadam se da su zapecatili tu prostoriju.
 
Jel to prazna gajba za izdavanje ? :laugh:
Šalu na stranu
upravo ispod ,,stana,, tj mosta se nalazi kontejner- kancalarija firme koja vrši održavanje
a on baš i nije neka lepota (taman da se ukloni )
kada iznad ima normalan prostor
 
direktor":m5j7knld je napisao(la):
Ko nam zivi ispod brandze ,Nego tamo ima dosta prostora koji niko nekoristi ,i neka gaRAza magacin .A sa nbg strane garaza SIVa :kafa:

Ima li još neka informacija za taj prostor? Ja sam pokušavao u više navrata, ali nešto se nisam makao od "garaža SIV-a" + ima ulaza sa obe strane, a samo jedan čuvar...
 
pQSsG.jpg


Gadost!
 
Jesu li tamo jos Radikali na vlasti? Ovo je :bash: za jedan tako lep kraj sa tolikim potencijalom.
 
Какве везе има да ли су Радикали?

Колико се сећам, ултрамодерна напредна европска партија СПО је одговорна за далеко накарадније "сељотворине" по Београду....
 
Pa ako nisu Radikali onda se izgubio svaki legitimitet okrivljivanja njih, a i Milosevica, za sve i svasta. Dosta vise zabijanja glave u pesak, nasi problemi su sistemski, sve maske su pale i svi koji su deo problema treba da lete. Ukljucujuci i SPO kome zelim da vec jednom padne ispod cenzusa jer je jedino to i zasluzio. A i mladjanog ortopeda bih voleo da vidim kako leti sa mesta na kome je, ako je neko odgovoran za ovaj HAOS onda je to ministarstvo planiranja.
 
Pa SPO je vec pao ispod cenzusa, pogledaj rezultat na poslednjim izborima (2007.) na koji su izasli sami. Sad se slepaju uz veliku stranku (trenutno DS) kao i jos 10ak podcenzusnih stranaka na srpskoj politickoj sceni.
 
http://www.dab.rs/forum/22-divlja-gradnja-u-beogradu-postavite-vae-fotografije/42---21.html#42

У јулу месецу ове године, поставио сам своју слику Меандра (блок 21) на сајт Друштва архитеката Београда (ДАБ) на коме је настало право мало село... Дивља градња оваквих кућица цвета отприлике од 2000. године... И још траје...
 
Posalji dulicu da to porusi posto id*** nista nije srusio jos :bash:
 
Sto bi nesto rusio kad moze da se naplati reket, pardon, "dozvola za legalizaciju"?

Rusi se samo ono sto apsulutno, obavezno, neizbezno mora pod pritiskom javnosti ili EU (uglavnom ovih drugih jer je nasa javnost dosta oguglala i prihvatila da "tako mora"). Ostalo ili naplatis nesto ili pustis da tako traje jer se bojis socijalnih problema koji rusenjem nastaju.
 
ZAVOD ZA ZAŠTITU SPOMENIKA KULTURE LJUT NA BIVŠEG MINISTRA
PREKRŠAJNA PRIJAVA PROTIV BUBALA!
(9) Utorak, 25. Oktobar, 2011.| Autor:
Supruga nekadašnjeg ministra Radmila nije prijavila početak radova u stambenoj zgradi u centru Beograda

http://app1.providus.rs:8080/vesti/drustvo/prekrsajna-prijava-protiv-bubala-140658.php


3 meseca kasnije, od objave ovog teksta, nista se nije promenilo, naprotiv. Bivsi ministar je otvorio ogromne prozore, i to u dvoriste zgrade u Djure Jaksica 4. Na zgradi koja je tu 60+ godina i nikome nikada nije palo da na toj strani otvori prozor, on je kompletno zastaklio nivo, visine preko 2 metra. Prva zgrada do te zgrade je Srpska akademija nauka i umetnosti. Ne postoji veci centar od ovog u nasem gradu, a ako je tu moguce podici potkrovlje, probiti otvore na zidu gde ih nikada nije bilo niti su predvidjeni, uci u tudje dvoriste , sta vam treba vise. Pritom nikome ne objasniti odakle vama to 300+ hiljada eura za tu akciju. Kako je uspeo da udvatesostruci svoju imovinu za vreme ministrovanja, dok je drzava propadala ?

slika0223.jpg


Zgrada desno je Srpska akademija nauke i umetnosti.

slika0225.jpg


Dvoriste ka kojem su otvorni prozori pripada zgradi u Djure Jaksica 4, dok zgrada U Vuka Karadzica nema dvoriste na tu stranu.


p.s. slabo sam i pratio forum, ponekad, nesto me sve to nije interesovalo, ali Bubalo je bas agresivan, pa rece da podelim sa vama, cisto da ne zaboravite gde zivimo.
 
Булеварац, укњижен плусићћћ за објаву ове вести. Није те било баш дуго на форуму !?
Бубало није агресиван, него бахато на квадрат агресиван :notok: !
 
Bulevarac+ moze jos koja slicica covjek racuna nevidi se unutrasnje dvoriste :bash:
 
u0sxr.jpg

tKIOi.jpg


Ovo mi deluje kao da je bila slatka kućica predstavnik moderne, a sad... Nemamo smajli za povraćanje. :bash:

Ulica desno do Novog groblja a koja se nastavlja na Severni bulevar koji ima ogroman potencijal
 
O, Isuse! Sta li je sve moguce?!

GDE bi nam bio kraj kad bi svu tu energiju i kreativnost koju smo spremni da ulozimo u useravanje necega preusmerili na nesto lepo i korisno?
 
Bulevar revolucije, kod Vukovog spomenika

Zašto je teško srediti i bočni deo fasade?

bulevar2.jpg


bulevar1.jpg
 
Vrh