Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Непопулатно мишљење, али Београду не треба нови музеј Николе Тесле. Тренутни је сасвим довољан.
Монументални Теслин музеј треба да се налази на Нијагариним водопадима (тј у Нијагара Фолсу). Или на Лонг Ајленду где се налазио торањ.

Ovo je verovatno nesto najgluplje sto sam procitao na ovom forumu!

🏆

Sve to ide na legalizaciju za 100 evra kako je rekao precednik. Jupi!!!
ово је и мало мајмунска шапа моменат пошто је лакше рушити легалан објекат него објекат који законски не постоји, пошто смо толико бирократски уцрвљена држава

Da li je realno da estradni polusvet drzi opasnog kera na lancu od oko 4m ispred kuce i kako niko jos nije reagovao na tako nesto? Ovo je najbizarnija stvar koju sam skoro video.
Screenshot_55.png

Vučjak i opasan pas u istoj rečenici? 🤣
Ovo drustvo je osudjeno na propast ako je ovo normalno, izgleda da jeste jer se bavimo da li ja mislim da je neki pas opasan ili tako izgleda...sto uopste nije tema.

Ovakve dzukele kad god prolazim laju da ne mogu na miru proci ulicom, ali to je druga tema, da li ce da ujeda ili ne, neko dete na ulici ne zna...

E vidiš, do tebe je. Ja nikada u životu nisam imao problem sa Vučjakom, nikad nijedan nije zarežao na mene, a i nešto nisam primetio po novinama da su napadi od strane njih učestali kao napadi četri - pet vrsta za koje vlasnici tvrde da su mice i da neće napasti nikoga. Za razliku od tebe, ja uopšte ne volim Pit bula i to se i oseti. A imao sam i bliski kontakt sa lutalicom, sa srećnim krajem po mene.​

Amerikanci imaju evidenciju o napadima pasa da smrtnim posledicama i tu je nemački ovčar pri vrhu. Ali je ti veliki faktor i popularnost rase pa tu ima čak i labradora.

E vidiš, do tebe je. Ja nikada u životu nisam imao problem sa Vučjakom, nikad nijedan nije zarežao na mene, a i nešto nisam primetio po novinama da su napadi od strane njih učestali kao napadi četri - pet vrsta za koje vlasnici tvrde da su mice i da neće napasti nikoga. Za razliku od tebe, ja uopšte ne volim Pit bula i to se i oseti. A imao sam i bliski kontakt sa lutalicom, sa srećnim krajem po mene.​
Ali to nije tema ni poenta.
Ne znam gde sam ja rekao da volim pitbula?

Kako moze do mene da bude ako prolazim ulicom i dok jos i ne dodjem ispred kapije ovaj skace i samo sto ne preskoci, pa ne skace da se igra sa mnom. Ko god da prodje ja nisam video da ovakav pas stoji mirno i mase repom...
Imao sam i susret sa lutalicom i izbezumio sam se kad sam ga video, ali setao je pored mene i nista. Ko ce ga znati kakav je koji...

Nije to ni poenta, poenta je da je vezan ispred dvorista trajno sa lancem od oko 4m? Gde to ima?

I ja mislim da nije normalno da ovaj pas bude na lancu ispred dvorišta!

Vrh