Непопулатно мишљење, али Београду не треба нови музеј Николе Тесле. Тренутни је сасвим довољан.
Монументални Теслин музеј треба да се налази на Нијагариним водопадима (тј у Нијагара Фолсу). Или на Лонг Ајленду где се налазио торањ.
ово је и мало мајмунска шапа моменат пошто је лакше рушити легалан објекат него објекат који законски не постоји, пошто смо толико бирократски уцрвљена државаSve to ide na legalizaciju za 100 evra kako je rekao precednik. Jupi!!!
Ovo drustvo je osudjeno na propast ako je ovo normalno, izgleda da jeste jer se bavimo da li ja mislim da je neki pas opasan ili tako izgleda...sto uopste nije tema.Vučjak i opasan pas u istoj rečenici?![]()
Ali to nije tema ni poenta.E vidiš, do tebe je. Ja nikada u životu nisam imao problem sa Vučjakom, nikad nijedan nije zarežao na mene, a i nešto nisam primetio po novinama da su napadi od strane njih učestali kao napadi četri - pet vrsta za koje vlasnici tvrde da su mice i da neće napasti nikoga. Za razliku od tebe, ja uopšte ne volim Pit bula i to se i oseti. A imao sam i bliski kontakt sa lutalicom, sa srećnim krajem po mene.
Kinofobija...Imao sam i susret sa lutalicom i izbezumio sam se kad sam ga video