Ko angazuje firmu za rusenje?Angažuje se firma za rušenje, a račun se ispostavi investitoru...
Mada predmet uglavnom završi u nekoj fioci, samo ono sto je medijski ispraćeno bude i stvarno srušeno...
A stanari nikom nista sto se to radi ponovoSećate se onog kafića kod Megatrenda što je izgoreo, pa uništio skoro sve stanove u zgradi na koju je bio naslonjen.
E pa, ništa, vaskrsnuo je kao Feniks iz svog pepela.
Pogledajte prilog 231753Pogledajte prilog 231754
Do gnominara ne možeš ni da dođeš. Probao sam ja jednom, kad je bila mnogo veća stvar - pucnjava, polumafijaški obračun usred grada. Probao sam kod nekoliko medijskih kuća - nikog nisam mogao da dobijem.A da se digne buka preko novina zovu pp inspektori novinari itd itd
Sad vidim da je bandera iza. Verovatno im treba da bude što bliži njoj a nisu hteli da razvlače kabl malo duže, da paketomat stave u ovaj uvučeni deo.Ala su ga posadili, svaka čast. Kao orman da je ispao iz aviona u crtaću.
Nije bandera, stub za zastavu.Sad vidim da je bandera iza. Verovatno im treba da bude što bliži njoj a nisu hteli da razvlače kabl malo duže, da paketomat stave u ovaj uvučeni deo.