Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Angažuje se firma za rušenje, a račun se ispostavi investitoru...
Mada predmet uglavnom završi u nekoj fioci, samo ono sto je medijski ispraćeno bude i stvarno srušeno...

Angažuje se firma za rušenje, a račun se ispostavi investitoru...
Mada predmet uglavnom završi u nekoj fioci, samo ono sto je medijski ispraćeno bude i stvarno srušeno...
Ko angazuje firmu za rusenje?
Ok, znaci Investitor ovo moze potpuno da ignorise, eventualno neku kaznicu plati i to je to.

Sećate se onog kafića kod Megatrenda što je izgoreo, pa uništio skoro sve stanove u zgradi na koju je bio naslonjen.

E pa, ništa, vaskrsnuo je kao Feniks iz svog pepela.

IMG_0469.JPG
IMG_0470.JPG

Pa ne mora da znači da se niko ne buni. Svašta se radi po gradu ali to ne znači da to niko ne vidi i ne prijavljuje. Problem je što sistem takve ispali ili zastraši, ili prosto budu u manjini pa se ne stekne dovoljno mase i pritiska da se nešto izgura i interveniše.

Verujem da mnogima nije svejedno ali šta će. Jedino još ostaju "alternativne" metode. Ali ni to ne može svako.

A da se digne buka preko novina zovu pp inspektori novinari itd itd

Ala su ga posadili, svaka čast. Kao orman da je ispao iz aviona u crtaću.
Sad vidim da je bandera iza. Verovatno im treba da bude što bliži njoj a nisu hteli da razvlače kabl malo duže, da paketomat stave u ovaj uvučeni deo.

Al ajde ovaj jedan slučaj, nego ceo grad i svi trotoari su isti ovakvi. Otkako je hlorisana mentolčina posadila nepotrebni semafor na uglu Dobračine i Vasine, na trotoaru pored stajališta ne možeš da prođeš više od raznih prepreka. Stub semafora jedan, stub semafora drugi, nadstrešnica stajališta, dva stuba ShitLogic totema...

Jbna cigamala. I sve se radi i izgleda kao da nas ima 65 miliona na 7700 km2 a ne 6.5 miliona na 77.000 km2. Sve je večito i svuda nabijeno, zgusnuto, nakrcano, blokirano, načičkano...

A ok, ja sam mislio da je stub rasvete i da im treba za struju.

Onda su još veći magarci i aljkavci nego što sam mislio.

Vrh