Izbrisali mu iz katastra stan koji postoji, kaže: "Imam sve papire, od 1952."
Vladeti Popoviću iz Beograda iz Katastra izbrisan stan od 21 kvadrat i zemljište pod njim u centru Beograda.
n1info.rs
U neku ruku mi je drago što su je rušili, kakav god da je bio status kuće vlasnik ili vlasnici nisu smeli da dopuste da bude u onakvom stanju.
Pa onda buraz sve živo treba rušiti po bg ,a da ne pricamo o okolnim gradovimaU neku ruku mi je drago što su je rušili, kakav god da je bio status kuće vlasnik ili vlasnici nisu smeli da dopuste da bude u onakvom stanju.
Па да, треба. Неки би рекли и да мораPa onda buraz sve živo treba rušiti po bg ,a da ne pricamo o okolnim gradovima
Čekaj, jesu oni to još proširili baštu sa te strane? Sramota.U knez Mihajlovoj se setili kao ispred kafane na Topličinom vencu da pregrade pola pešačke zone.
Pogledajte prilog 224139
samo još jedan od razloga zašto u studente trenutno treba da gledamo kao u spasitelje života i srpskog narodaU knez Mihajlovoj se setili kao ispred kafane na Topličinom vencu da pregrade pola pešačke zone.
Pogledajte prilog 224139
Адвент на Пецонијев начинU knez Mihajlovoj se setili kao ispred kafane na Topličinom vencu da pregrade pola pešačke zone.
Pogledajte prilog 224139
Bašte su se nekad sklanjale zimi sve koji ne sklone 1 nov bi uzimao mobilijarU knez Mihajlovoj se setili kao ispred kafane na Topličinom vencu da pregrade pola pešačke zone.
Pogledajte prilog 224139