Булбулдерац. ха ха , слично као у блоку 38, само што је тамо ниже постављена па можеш да се саплетеш о њу (климу) !!! Сад сам се сетио, може да се користи и као клупицаBulbulderac17":3kcjrwr0 je napisao(la):Zamalo setajuci da zveknem u ovu klimu.
Ugao Rige od Fere i Gospodar Jevremove
Гага":3kcjrwr0 je napisao(la):Блок 38, Омладинских бригада 68, један од начина постављања спољње јединице клима уређаја ! Није битно што ће сметати пролазу пешака поред зграде. А цигле као држачи спољње јединице су врх ....глупости.
Хм, може да послужи и као сточић за кафу кад људи изађу напоље да причају са комшијама или можда као нека столица
Иначе ове просторије у подрумском делу зграде су биле некадашње смећаре, које су све (укупно их има 12., јер зграда има 12. улаза) претворене у "станове".
Вожд":2k9rb8t9 je napisao(la):
laki72":110faf9v je napisao(la):Nazalost, moram se sloziti.
Cesto spominjemo 90-te, u negativnom kontekstu naravno, ali ja imam sve jaci utisak da smo taj nivo propadanja, naruzivanja i destrukcije vec odavno nadmasili...
laki72":3orlz5na je napisao(la):Nazalost, moram se sloziti.
Cesto spominjemo 90-te, u negativnom kontekstu naravno, ali ja imam sve jaci utisak da smo taj nivo propadanja, naruzivanja i destrukcije vec odavno nadmasili...