"Vlasnica" nastavak price o Beomarketu u Sime Igumanova 33.
Na email Beomarketu u kojem sam negodovala odgovoreno mi je slanjem dela gradjevinske dozvole i svaljivanjem krivice na mog investitora cime smo mi stanari postali kolateralna steta. U sledecem emailu u kojem sam napomenula da verujem da je mozda greska investitora ali da ja investitora nikada nisam ni upoznala jer sam kupila zavrsen stan od vlasnika, tako da ne mogu da znam nista o tome, postavila sam i tri pitanja: pitanje oblaganja fasade zgrade, radnika i odsustva zastitne opreme, njihove odgovornosti da nas "kolateralnu stetu" obaveste blagovremeno o projektu zgrade, jer bi se neko od nas verovatno odlucio za prodaju stana pre pomracenja. :lol:
Nakon toga dobijam email koji je naslovljen
Sime Igumanova 31, moj broj stana i sprat, na moj
privatni email koji nisam nigde registrovala niti slala bilo sta sa njega, sto smatram ekstremno smesnim i primitivnim, a sto me i ne cudi s obzirom na nivo kulture tj.nekulture i bezobrazluka vecine investitora, obrazovanje bolje i da ne spominjem :shock:.
Email salje "gospodza" Natasa vlasnica Beomarketa
, ocigledno sa sindromom "Gospodje Ministarke" jer misli da kao i njoj, meni njeno zvanje nesto predstvlja :kafa: :kafa: :kafa:
Поштована Јелена,
До мене је дошла информација да негодујете због суседне зграде у изградњи на броју 33. Спремна сам да купим наведени стан без обзира што сунца у стану више нема. Да ли сте озбиљни када је реч о продаји стана? Посао бисмо завршили веома брзо и ефикасно. Јављајте.
Унапред захвална на одговору.
Наташа К.
П.С. Нисам Наташа, власница Беомаркета.
U emailu koji sam joj poslala sam ignorisala podrugljiv ton i "vlasnica" deo, jer je verovatno IQ doticne toli(c)ki, ili sto bi pametni na selu rekli umesto IQ "ne moze da dobaci" :lol: pa da mozda i shvati da ja imam svako pravo da izrazim nezadovoljstvo.
Poštovana Nataša,
Obzirom da sam jedino Beomarketu poslala žalbu, teško mi je da poverujem da nemate veze sa tom firmom.
Veoma sam zainteresovana za prodaju.
Posaljite mi Vašu ponudu.
Verujem da imate sve detalje i nacrt stana.
Srdačan pozdrav,
Jelena
Hvala svima na pomoci i edukaciji kao i meni novim pojmovima gradjevinske i regulacione linije :kk: Verujem da je ovo kraj price, osim ako se "vlasnica" ne javi ponovo. :wink: