Гага » 20 Јан 2017 11:49 pm[/url]":307t3672]Видим да је овај случај „Ко им то дозволи“ слика које сам поставио мало заталасао форумску јавност, па зато, а и зато што ми је то боло очи и поучен ранијим искуствима, реших и данас пријавих комуналној инспекцији општине Палилула, као грађанин инспектор, овај СУВ-ић са овом ругобом од настрешнице. Општина ми је одговорила да је пријава примљена и заведена под бројем 227024-42871/2017.
Ево пријаве, мало сам је накитио, али тако је боље, јер поучен искуством пријава нелегалних гаража и разноразних настрешница на јавним паркин местима код мене на Бежанијској коси још од 2011. и 2012., је то упалило.
Пријава:
-------------------------------
Поштовани,
Овим желим да вам пријавим случајеве изузетне људске грамзивости, самовоље, себичности, бахатости и безобразлуку појединих људи. Слике које вам достављам показују све и о чему се ради.
Наиме, реч је о узурпирању јавне површине, где је ето овај бахати себи дао за право да направи ову ругобу од настрешнице за своју Тојоту Ланд Крузер (BG 309 UR) у улици Војводе Мицка Крстића број 24 (на Карабурми), тачно преко пута аутобуског стајалишта 16, 23, 25 према граду. Чак шта више и прилаз је асфалтиран !!!
Не знам ко им то даје право, јер сигурно нису ни тражили, а камоли добили дозволу за ово од комуналне инспекције општине Палилула. Вероватно су сами себи дали то право, а зна се да се оваква решења у опште не издају. Јер ипак јавна површина је законски под заштитом од бесправног заузећа и оштећивања (остављањем возила, ствари и других предмета, запрека за возила, постављањем монтажних објеката и слично).
Да ли се по овом случају могу предузети одређене казнене мере (рушење овог ругла и наплате одговарајуће казне) с ваше стране према починиоцу, а на основу ових фотографија које сам снимио и које вам у прилогу достављам ?
Иначе ме чуди да нисте предвидели код „Грађанин инспектор“ да се могу уметнути фотографије или било који други прилог, као што то имају неке друге општине. Из тог разлога вам достављам везе (линкове) према двема фотографијама које сам снимио крајем децембра 2016.године, а везано за моју пријаву:
download/file.php?id=20612&t=1
download/file.php?id=20613&t=1
Иначе на нашем форуму Беобилд сам исто објавио ове фотографије:
viewtopic.php?f=21&t=111&start=2475#p425688
Искрено се надајући вашем позитивном одговору, срдачно вас поздрављам.
Пријатељски поздрав,
---------------------------------
Ево и аутоматски одговор општине Палилула:
From: Opstina Palilula [mailto:kontakt@palilula.org.rs]
Sent: 20. јануар 2017 15:15
To: ....................
Subject: Предмет 227024-42871/2017
Поштована/и,
Obavestavamo Vas da je vasa prijava prosledjena komunalnoj inspekciji GO Palilula.Nadlezni komunalni inspektor ce blagovremeno dostaviti odgovor o postupanju u predmetu po okoncanju postupka
Искрено Ваш, сервис центар ГО Палилула.
Напомена: обавезно на поруку одговорите са "reply"!
Наравно одговорио сам са повратном е-поштом, а кад добијем одговор инспектора, јављам.