Направих пар слика, малопре кад сам се враћао са једног састанка, па да овековечим "историјски" догађај тј. уклањање скарабуџевине.
Размишљао сам чак и да отворим нову тему за рушење нелегалних зграда, кућа, пословних објеката, хала, кафана, итд. у целом граду, с обзиром да ће тога бити још јако пуно, само на Новом Београду скоро 210 разноразних објеката ће се рушити-уклањати. Али нека за сад стоји овако, па ћу видети са Игором ако се слаже.
Значи коначно се обестинило, стигли багер, компресор, људи и кренуло се са уклањањем. По величини и обиму посла ово ће трајати пар дана јер ипак људи који раде, раде то доста пажљиво и ништа не оштећују што се оштетити не мора. Наравно прво се кренуло са скидањем стакала, па онда иде остало, са терасе-видиковца шта је урађено, поготово оно што је унутра, кухиња, санитарни чвор, олуци,... Иза скарабуџевине се нисам завлачио да сликам, а тамо је био багер.
Све слике сам снимио, наравно данас, у времену од 10:15 до 10:30 часова.
Pogledajte prilog 13Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 12Pogledajte prilog 11Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 8
Поглед из другог угла тј. страна до фотокопирнице
Pogledajte prilog 4
Ту су и новинари и писаних и електронских медија, седе у "Џакарти" и чакају погодан тренутак за сликање и евентуално неки интервју од надлежних и инвеститора, ако се појаве уопште !
Pogledajte prilog 3
И ове скарабуџевине које стоје овде годинама исто треба да лете одавде, поготова она коцкарница која је исто на спрат (1+1). Једино нисам сигуран да ли ће се уклањати и она фотокопирница.
Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
Нека је срећно рушење