[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=708246#p708246:3hdufsbb je napisao(la):
And7rey » Pet Feb 14, 2020 10:48 am[/url]":3hdufsbb]Kako da nema veze ko je na vlasti zar nisi čuo za preletače. Ovaj parazit se jednostavno brzo prilagodio na novu klimu kada je došla ova vlast. Nova klima mu toliko odgovara da sada već gradi cecesije po KV.
I ja sam pokušao da kopam i nadjem nešto ali taj fantomski studio nema ni sajt ni fb, nisam ni linkedin arhitekte našao, ili sam možda našao i bio je prazan, ne sećam se. Svakako nisam našao korisne informacije da bih barem mogao da kontaktiram projektanta.
Kontakt ima to nije problem
timestudi@gmail.com .. Informacija nigde.. Balkan hotel koji pominje Homer, takođe je apsolutno fantomski projekat gde se ne zna koji se radovi izvode, ko je investitor, koj e izvođač, a kamoli koje projektant.. Za ovo smo sve MI KRIVI. Samo MI. Ne oni. Puštamo ih da nas gaze, da u centru centra grada izvode neidentifikovane radove bez ikakve info table i zaštitne ograde gradilišta... Za onaj primitivizam koji su napravili u Takovskoj nemam reči. ,,Beograđani" moji??
Je li Vas makar malo stramota? Je l' Vas zaista sve ne interesuje Trg republike, Trg Nikole Pašića, Savski most, ono ćudo na Košutnjaku, divljaštvo u Jovanovoj, rušenje zgrade Saveznog mupa?
E da. Zašto je Generalštab važniji od zgrade Saveznog Mupa.. Ajde neka ruše samo! Mnogo bi bio lepši jedan stakleni hotel sa kulom od 75 metara i most preko Nemanjine.. :bash: Ajde malo uključite mozak.. Novi divljački poduhvati nas tek očekuju... Mogu i da pretpostavim koji su.. Ja mogu da razumem da u Beogradu živi milion glupih i nezainteresovanih ljudi, polupanih u mozak, ali šta je sa ovom drugom polovinom? Je l' Vas to stvarno toliko ne zanima. Dosta više kukanja i lupetanja gluposti po ovom forumu!
Je l' ima neki advokat ovde? Ajde lepo neka ako ga zanima njegov grad, neka podnese prijavu za neispravnu info tablu. Evo ja preuzimam na sebe da ću medijski pokušati da ispratim celu situaciju, plasiram je preko svoje stranice i svojih kontakta.
Ajde više neka neko počne nešto da radi, a ne da priča i žali se kako mu ništa ne valja. Dajte za poćetak da vidimo na šta liči taj projekat? Oni su stavili koliko sam video na info tablu projekat iz Baba Višnjine..