Šta je novo?

Електрични аутобуси / Elektricni autobusi / E-buses

Dok mi cekamo da pocne sa radom ova linija, ja danas uzmem pa instaliram aplikaciju Beogradjani na telefon. Pretpostavljam da je to neka vrsta "zvanicne" aplikacije grada i neki kontakt sa gradjanima, pa i zbog toga pretpostavljam da svi oni predlozi/projetki su 99% tacni sa opisom. I tako ti ja bezveze udjem u projekat za Elektrobus liniju, citam, citam i pise da je do kraja leta predvidjena nabavka 50 ovakvih autobusa. :roll:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=399378#p399378:2o9jr64d je napisao(la):
Bulbulderac17 » July 30th, 2016, 7:14 pm[/url]":2o9jr64d]Ovi punjaci mi imaju bas previse kineski smek. Moglo je to mnogo bolje.
Normalno jer da će imati kineski šmek kada su sastavni deo autobusa. Bilo bi glupo da jedni rade punjače a drugi autobuse.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=399741#p399741:120ccv7i je napisao(la):
marrecar » 02 Aug 2016 08:50 pm[/url]":120ccv7i]Dok mi cekamo da pocne sa radom ova linija, ja danas uzmem pa instaliram aplikaciju Beogradjani na telefon. Pretpostavljam da je to neka vrsta "zvanicne" aplikacije grada i neki kontakt sa gradjanima, pa i zbog toga pretpostavljam da svi oni predlozi/projetki su 99% tacni sa opisom. I tako ti ja bezveze udjem u projekat za Elektrobus liniju, citam, citam i pise da je do kraja leta predvidjena nabavka 50 ovakvih autobusa. :roll:

Ne znam samo odakle im pare za tih 50 autobusa?
 
E-busevi od septembra na ulicama BG-a izvor: "Vecernje novosti"


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Verovatno cekaju septembar da se zvanicnici vrate sa odmora, kakvo je to pustanje novih autobusa bez slikanja sa ljudima koji to nece ni koristiti. Doduse, ako Mali jos bude gradonacelnik do tada.
 
Taman za 1. septembar da obraduje školarce :D

A to što ja, matora drtina hoću da se vozim pre septembra nikom ništa. Šmrc...
 
Tu ce penzioneri da nagrnu u sred spica da se provozaju jer nemaju sta drugo da rade.
 
A onda će da na ovakve sajtove da nagrnu drugi ljudi i da komentarišu kako pod hitno mora da se poveća broj vozila , jer ne može da se uđe , a kada neko od nas kaže da treba da se sačeka par dana da se penzioneri zadovolje , da bi se dobilo pravo stanje na liniji , dobijemo odgovor da oni sve to razumeju , ali da bi svejedno trebalo broj vozila povećati , jer trenutni nije dovoljan i da im nije jasno ko uopšte planira ovakve stvari kada se ne razume u posao , a sve to opravdavaju time da deca kasne u školu i / ili da oni kasne na posao.
 
haha uvek ista prica i tako u krug :D


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=400288#p400288:y7kbhaor je napisao(la):
Пантограф » 08 Aug 2016 05:07 pm[/url]":y7kbhaor]Ni na jedne. Ovi autobusi nemaju baterije.
Znadem, nego se šegačim malo sa čika Branom dok čekamo da ih ubace u saobraćaj :)
 
Skup je limun ne isplati se :)
 
то иде на велико, чуо сам да из Турске долазе 3 шлепера са лимуном за ГСП :)
 
Beograđani će od 1. septembra konačno moći da se voze i u električnim autobusima. Kako je prethodno najavljeno, elektroautobusi će saobraćati na potezu od Sava centra do Vukovog spomenika, čime Beograd postaje prva prestonica u okruženju koja će imati liniju javnog gradskog prevoza na kojoj saobraćaju elektroautobusi.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1169357
 
Pa kako sad od centra "Sava" kad treba od naselja "Belvil" :D


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vrh