BpbD
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.05.2022.
- Pohvaljen
- 256
N.želznik-Mostar a 37 je bila P.Most-MostarNadam se 58L Mostar - Novi Železnik ne do bog 58L Mostar - Pančevački most
N.želznik-Mostar a 37 je bila P.Most-MostarNadam se 58L Mostar - Novi Železnik ne do bog 58L Mostar - Pančevački most
Ne razumem tu oznaku sa L i skracenje?Iz kog je to sad razloga u poslednje vreme stavljeno?Jel na kraju znaju da nekad npr zavrsavaju kod Mostara kao zadnja stanica?Na 58 često sada viđam higere sa oznakom 58L Mostar kao i 37L Mostar i Trg Republike.
Мислим да тај аутобус није редован на тој линији можда зато.Na jednom cng bmc 12 autobusu clc grupe danas vidjen ovakav tekst na displeju:
"70 BEŽANIJSKA K"
Jako krupan font displeja.
Jos jedan bmc na cng bio na 70, ali standardan polaris displej sve korektno ispisano.
i samo on ima ovakav užas na pola displeja?Новатроник повезан са БуСНС Лоџиком.
Kad su ih povezivali da ShitLogicom kodirali su da privremene i vandredne linije (9A,41A,21A,26L,37L...) imaju drugačiji font i da trči i broj linije i smerJa sam primetio da je na nekim Higeri a na 21A (21L) drugačiji displej, ne znam razlog.
Mislim da je bio #3505.
MajstoriKad su ih povezivali da ShitLogicom kodirali su da privremene i vandredne linije (9A,41A,21A,26L,37L...) imaju drugačiji font i da trči i broj linije i smer
Ali ladno nisu sve buseve genijalciKad su ih povezivali da ShitLogicom kodirali su da privremene i vandredne linije (9A,41A,21A,26L,37L...) imaju drugačiji font i da trči i broj linije i smer
Mozgovi se nisu setili da je kodiraju kao 26L1Osim što 26L postoji kao redovna linija tako da imamo krađu identiteta.
Čekaj, ovo su bukvalno štampane reklame i reklamni displeji? OPET? Stvarno smo dno.Tender vredan dva miliona evra: Uvode sistem informisanja putnika u autobuse GSP-a, dok se ukida red vožnje - Nova Ekonomija
Grad Beograd raspisao je tender za informisanje korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila, čija je procenjena vrednost veća od 227 miliona dinara bez PDV-a (1,94 miliona evra). Sekretarijat za javni prevoz koji je raspisao ovu javnu nabavku, navodi da je cilj da se...novaekonomija.rs