Duplo je manji, standardni Stadlerov ekran je u svim vagonima i gangwayevima, ima samo stanice i može da ispiše poneku informaciju i to je to. Ovi BUSE ekrani za gradski prevoz su potpuno drugačiji. Slučajno imam sliku jer sam slikao ovu nepismenost:
Pogledajte prilog 194053
Jeste Kiss je, moja greskaOčigledno misli na KISS, mada i tamo ekran iako ima mogućnosti nije iskorišćen do kraja oko presedanja.
Istu funkciju će imati i nove Stadler 4 garniture.
Tačno se vidi da nam "stručnjaci" nisu mrdnuli od Google translate-a. Čak su uspeli i da zaje*******u izreku "Ko nema u vugla, ima Gugla".Duplo je manji, standardni Stadlerov ekran je u svim vagonima i gangwayevima, ima samo stanice i može da ispiše poneku informaciju i to je to. Ovi BUSE ekrani za gradski prevoz su potpuno drugačiji. Slučajno imam sliku jer sam slikao ovu nepismenost:
Ali nisu čak ni do Gugl trenslejta stigli jer "Steppe falkon" ne postoji ni u jednom jezikuTačno se vidi da nam "stručnjaci" nisu mrdnuli od Google translate-a. Čak su uspeli i da zaje*******u izreku "Ko nema u vugla, ima Gugla".
Pa ne bi ga valjda baš sa "k" napisao!? Aj što je pogrešna vrsta ptice, al što je i reč nepostojećaPostoji u Goggle translate English. Ako ne veruješ, idi pa se lično uveri.
Mnogi displeji su zastareli a mrzi ih da ukodiraju, zato na 96 zna da piše Dunav stanica, 19 i 21A prikazuju 19L i 21L (jer su obični i dalje ukodirani na Studentski trg), 51 isto ume da piše Savski trg itd.Da li je neko primetio da na većini ako ne i svim busevima koji saobraćaju na 3A stoji zastareli displej sa oznakom terminusa "Savski Trg" ? Okretnica na tom mestu ne postoji već godinama i linija je odavno preusmerena da terminira kilometar južnije, na okretnici Beograd na Vodi kod Gazele. Mislim da sam isti bag viđao i na nekim vozilima sa 601.
Juce video 94 na kojoj pise Miljakovac 1, ocigledno da ih toliko mrzi to da promene.Mnogi displeji su zastareli a mrzi ih da ukodiraju, zato na 96 zna da piše Dunav stanica, 19 i 21A prikazuju 19L i 21L (jer su obični i dalje ukodirani na Studentski trg), 51 isto ume da piše Savski trg itd.
Izgleda da i na svakom 65 piše Novo bežanijsko groblje... Plus ne radi zadnji displej. Ništa ne umeju kako treba.Исто, на свим кантама на 31 пише Коњарник.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока