KizaNoSleep
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.11.2019.
- Pohvaljen
- 2.170
To je baš super, na MANovima onda ima nade.... Za merdže za sada nisam video nijednog.
3234 na 27E ima zvučnu najavu
3234 na 27E ima zvučnu najavu
I dalje pričate samo o 27E, 56 i 307 i istim vozilima u krug.3234 na 27E ima zvučnu najavu
Zato što trenutno samo u tim vozilima radi najava. Čim bude proradila u vozilu na nekoj drugoj liniji pričaćemo o tom vozilu.I dalje pričate samo o 27E, 56 i 307 i istim vozilima u krug.
Pogledajte prilog 189029Sarajevski tramvaji
Barem 40% displeja ima pogrešan turnus, zato što majstor-Mikija mrzi da stisne dugme.Jutros 94 prodje u smeru ka Resniku sa natpisom Blok 45/Miljakovac 1
Zato što samo prekopiraju na karticu kad dođe nov autobus.Ono sto je fascinantno je da je ovaj autobus proizveden par godina nakon sto je ta relacija ukinuta/promenjena i onda se postavlja pitanje otkud to uopste u "sistemu" displeja na ovom autobusu
Ovo je iz videa, okačila je devojka koja daje glas za najavu stajališta:
![]()
#voiceover | Lajla Äesko
U Sarajevu je sinoÄ održano prvo testiranje novog Stadler tramvaja na tramvajskoj pruzi. Pripala mi je Äast da budem oficijelni glas u novim sarajevskim tramvajima kada je u pitanju sistem obavjeÅ¡tavanja putnika o stajaliÅ¡tima i eventualnim promjenama u režimu saobraÄanja. Hvala ministru...www.linkedin.com
Ti i ja se izgleda nismo vozili istim Stadler vozovima za Novi Sad.Isti ovakav displej se nalazi u našim Stadler vozovima za Novi Sad
Duplo je manji, standardni Stadlerov ekran je u svim vagonima i gangwayevima, ima samo stanice i može da ispiše poneku informaciju i to je to. Ovi BUSE ekrani za gradski prevoz su potpuno drugačiji. Slučajno imam sliku jer sam slikao ovu nepismenost:Očigledno misli na KISS, mada i tamo ekran iako ima mogućnosti nije iskorišćen do kraja oko presedanja.
Istu funkciju će imati i nove Stadler 4 garniture.