Šta je novo?

Грчка улица Бежанијска коса - Сурчинска улица Ледине

Toplovod nije svojevremeno bio "u ponudi" a ne bih se kladio da je uopšte urađen prilikom rekonstrukcije Vojvođanske, koja je završena još 2014, mislim.

Gasovod jeste sada ponuđen, i mnogi su se prijavili. Ne vole ljudi da lože, nego moraju kad nema alternative, a individualna ložišta škode pre svega onima koji ih lože, pa onda i okolini. Kapacitet mreže je takav da je svejedno jesu li kuće ili zgrade, a svakako je predviđena izgradnja i tri manje merno-regulacione stanice gasa. Vojvođanska dobija priključak vodom koji se spušta niz surduk (ul. Srđana Aleksića),a Vinogradska je gasifikovana u svom surčinskom delu, pa se priključuje odatle.

Molim admina da iskopira post u temu o Gasifikacija u Beogradu.

Alternative uvek ima. Nego je pitanje koliko ono kosta. Imate struju, pelet i to su svi mogli indo sada da koriste. Ali kad su neke druge materije jeftinije daj njih. U svakom slucaju veoma mi je drago i podrzavam uvodjenje gasovoda ukoliko je toliko interesovanje.
Znam primer jednog mesta u blizini beograda gde se manje od 10% ljudi prijavilo, jer je koriscenje gasa skupo.
Vojvodjanskoj, odnosno kruznom toku i celom tom kraju je od svih vodovoda, gasovoda, optike, daleko potrebnija kanalizacija, kako kisna, tako i ona druga, da ne bi posle svake iole vece kise plivali u zna se cemu!

Vrh