Šta je novo?

Грчка улица Бежанијска коса - Сурчинска улица Ледине

Hvala. To je onda ono sto su ljudi pricali da kruzni tok pliva, pa su konacno skupili hrabrost da poprave. Mogli su subotu popodne i nedelju da zapnu i zavrse ali ne oni ce kada je najveci spic da zatvore

@molder radovi na vodovodu su ekspersno završeni subota na nedelju veče. Bila je zatvorena desna traka u surduku ka kružnom toku. Par nedelja je kružni tok bio pod vodom, a problem je rešen, eto, za par sati.

Ovi zemljani gore u Surčinskoj mislim da nisu zbog trotoara, već zbog gasifikacije koja se uveliko radi na Ledinama, a ide ka Bežaniji i Kosi. Pomozi bože da izgrade trotoar nakon polaganja gasne infrastrukture, to bi bila vrhunska koordinacija različitih službi, ali realnije je da izvođač gasifikacije samo vrati sve u prvobitno stanje.

Radi se trotoar. Oko 1 sam isao ka aerodromu asfaltirali su prvi sloj na jednom delu ispred fabrike grand. A priopremni radovi su stigli skoro do hotela mar. E sad kako u praksi ispada kada se na postojecu ulicu nakalemi trotoar videcemo vrlo brzo
Elem ovaj deo nekih kilometar dalje su odradili trotoar i jos jednu uvucenu traku.

Tu se gradi neki kompleks na ovoj livadici pa je razumljivo zasto su se setili kako bi kamioni imali pristup

Poslednja izmena:
Прекјуче:
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.14.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.10 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.10 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.10 (3).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.11.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.12 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.12 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.12.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.13 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.13.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.09.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.01.10.jpeg

Svi koji makar jednom nedeljno prolaze tu, željno iščekuju da se nešto pokrene. То što je preskočen deo spajanja, može da znači nešto a i ne mora, možda samo tu parkiraju matetrijal i bagere pa će na kraju da odrade. Ako samo ostane na uradjenim trotoarima oni će koliko god to čudno zvučalo samo još više usporiti saobraćaj.
Da se podsetimo izlaganja gradonačelnika Šapića od 07.12.2023. godine
-Očekujem da možda već do kraja sledeće kalendarske godine stanovnici ovog dela grada, prevashodno Surčina, ali i Ledina i Novog Beograda, imaju na raspolaganju novu saobraćajnicu, što znači da neće morati da se „zavlače” među zgrade na Bežaniji i ulaze u saobraćajne „čepove” – rekao je Šapić.

Godina prodje radova ni na vidiku, izgleda da su farbanje autobusa i ostale papazjanije bile preče. Ja sam nešto načuo u nekoj priči da ove godine nema nista, a za sledecu ce da vide. Nadam se da je to samo jos jedna rekla kazala prica

U prevodu pisi propalo. Vidim da su poceli da kopaju za trotoar i deo gde je buduci spoj tako da izgleda nista od grcke u dogledno vreme. Mada i mi smo naivno to ocekivali od ekipe kojoj je vrh vrhova, staviti beli ivicnjak, prosiriti pokoju traku (ili tehnicki gledano suziti postojecu), i kititi grad najlonskim krpama koje lice na zastave Srbije.

Trotoar na mjestu spajanja, interesantno je da li su odustali od spajanja ulica ili će rušiti prilikom spajanja ili se to neće ni desiti? Da li neko zna nešto?

Мислим да ту нису ставили ивичњаке само због тих возила и материјала који су ту сваки дан, да их не заграде.

Da li neko zaista misli da to sto su izgradiki trotoar znaci da su odustali od spajanja. Svojim ocima sam svedocio kako su asfaltirali Partizanske avikacije kod Okova, da bi posle manje od mesec dana sve skidali i pravili kruzni tok. Isto je i sa parking mestima ispred Vazure. Naptavise ih pre par meseci pa sad raskopase.Pa ovde nemaju plan za sutra, a kamoli nesto duze. U svakom slucaju to slajanje ce uraditi kada bude odgovaralo nekom investitoru, a ne gradjanima. Kad bude nicao neki kompleks eto i ovog spajanja.

Ako su pametni i misle dobro, u tom pojasu između budućeg tortoara i posojećeg kolovoza će se takođe kopati drenažni kanali koji već postoje malo niže niz ulicu, jer nema kišne kanalizacije, bude katastrofa posle svake veće kiše

Pa to vise ne rade ni po Vojvodjanskim selima, gde ce na Nbg. Kad se uradi Grcka tu ce na pocetku biti cevi za kanalizaciju i sve sto je potrebno. Pa kad budu renovirali Surcinsku ili prosirili bar za jednu traku provuci ce i to nastaviti da bude kao Grcka i Norveska.

@Miksa pa ovi kanali o kojima pričam su prokopani tek pre nekoliko godina....

Spojen je novi trotoar sa postojecim kod hotela mar. Kako ce dalje uzevsi u obzir da je sledeci sektor sa kanalima i parking maksija bog sami zna.

I ovaj deo sto su odradili je posle lakat skretanja odaljen od ulice dosta

Vrh