Гага
Professional
Наравно, радиће се комплетна подземна инфраструктура испод наставка улице.Ukoliko zaista budu ove godine radili Grcku, da li znas da li ce provuci ispod od Bezanijske kose i kanalizaciju i ostale cevi sta sve ide komplet infrastruktuta ispod zemlje. Bilo bi logicno makar do grand kafe da tu ima pa jednog dana nastavak.
У односу на предложено:Pogledajte prilog 203935
Више бих волео да су овако нешто предложили:
Pogledajte prilog 203936
Да, било би лепо исправљати „криве Дрине“ када би могло, али!Јер некад треба и исправљати "Криве Дрине"...
„Исправљање“ краја улице Недељка Гвозденовића, део од Срђана Алексића до Сурчинске улице, је наравно могуће, али како је онда спојити са улицом Универзијаде? Потребно би било срушити доста приватних кућа, чак и ново изграђену троспратну зграду срушити, до ње исто нова зграда-која би се до пола рушила или чак цела, уклонити Торо Бокс (контејнерско складиштење ствари и разне робе), ... Такође улица Универзијаде је јако уска, двосмерна, а широка само 3 до 4 метра, како где!!! Ништа се не би добило оваквим продужењем и спајањем ове две улице, а трошкови би били .....
Шта би се добило спајањем Веспучијеве и Сурчинског пута ? Само још једна више раскрсница са улицом Срђана Алексића у делу где је сада нехигијнско насеље „Антена“, пошто туда треба да прође Т6 тј. будућа улица Срђана Алексића, од Грчке кроз сурдук до кружног тока у Војвођанској.
Имам, али за сада не бих ништа објављивао.Iako se slažem se sa ovim, mislim da je ovde mnogo važnije pitanje KADA će se konačno nešto uraditi od toga koje rešenje će biti primenjeno. Ova tema je pokrenuta pre skoro 15 godina, a mi još uvek čekamo da,se nešto desi...
@Гага, verujem da imaš validne informacije, ima li kakvih novih informacija u vezi sa početkom radova?
Да се не понављамо, овде је главни и једини проблем око наставља градње ове улице био у експропријацији. Било их је 20 + власника, али је све решено – све је сад јавна својина тј. градско грађевинско земљиште. У катастру је забележба од 23.04.2024.године о промени власника. Написао сам једном, да знам ко је „кочио“ експропријацију, али то нисам могао објавити. Прочитај моју поруку/пост на истој овој подтеми, од марта прошле године на 10-тој страни, тамо где сам написао „Момци...итд. https://forum.beobuild.rs/threads/Г...чинска-улица-Ледине.1411/page-10#post-1053413