Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Имамо проблем са мозаиком јер је произвођач испоручио коцкице различитог дезена, који је заправо исти (свака серија има други РАЛ). Стандард квалитета у земљи Србији.
Dsvno ja sam vidjao ali nema ih dugo pokvaren svih pet u mije kovacevica u depou
Mislim da ima negdje fotka kako cisti knez
Grocka dobila FONTANU ŽELJA
Dušan Ivković | 07. 09. 2016 - 18:35h
U Gročanskoj čaršiji danas je u rad puštena nova fontana, a uz svečano otvaranje i simbolično ubacivanje novčića, iz mlaznica je krenula voda.
Sa svojih 18 mlazova, rasvetom i projektom po uzoru na gradske fontane, doprinela je lepoti centra Grocke. Fontana je pravljena u okviru projekta rekonstrukcije Gročanske čaršije, i samo je jedan od mnogobrojnih planova koji u opštini postoje, za unapređenje i lepši izgled ove beogradske opštine.
Fontanu je otvorio predsednik Skupštine gradske opštine Grocka, Stefan Dilberović uz prisustvo predsednika opštine Dragoljuba Simonovića, drugih zvaničnika kao i vidno obradovanih građana.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.