Šta je novo?

Војводе Степе

Pa zar niej trebalo da se trotari poplocavaju , zar to nije bilo prvilo za rekonstrukciju ulica
 
Bila bi žešća glupost da je na jednom delu imamo popločao a na drugom asfaltirano. Da se nisu zapili majosti za vikend, pa umesto ulice udarili asfalt po trotoraru!
 
Nasuli su juce i nocas ponovo zuti noseci sloj preko onog asfalta. Izgleda da je ono stavljeno samo kao ojacanje noseceg sloja na mestima gde ce kola prelaziti preko trotoara.
 
Izgleda da onda razmisljau glavom i ispod cjelog kneza nalzi se asfalt
 
Jutarnja inspekcija radova na najnovijoj deonici od Nikšićke ulice do Vitanovačke
qsw8ih.jpg

2yzelxj.jpg

25jjew2.jpg

2wnps38.jpg

eld4if.jpg

206d8wp.jpg

2vaehvn.jpg

Skidaju tramvajske šine sa jedne strane kolovoza
a na potezu od Vera ka Nikšićkoj postavljaju poslednje toplovodne cevi.
Toliko od mene za sada :)
 
Hvala i pohvale za fotke ;)

Samo da ih vreme posluzi pa da bude kako treba bez odlaganja mada je meni kvalitet izvedenih radova uvek iznad rokova
 
Imao bi jednu molbu da mi niko ne zameri. Ako mozete bilo bi dobro da kacite slike na domaci sajt. Moja preporuka dodaj.rs. Iz vise razloga. Mnogo brze se ucitavaju. Mozda zbog toga sto je nas domen, ne razumem se u to ali to verovatno ima veze sa brzinom ucitavanja. I ne samo zbog toga. Na sajtovima kao sto je ovaj tinypic iz prethodsnih postova, kao i nekim drugim kao sto je photobucket i imageshack i ima ih tu jos nekih cijih naziva ne mogu trenutno da se setim, se zajedno sa slikama ucitavaju i stranice sa gomilom nekog shit-a koji nikome ne treba. Ovo je primetnije onima koji nemaju flat paket interneta kao ja. A i stranica na forumu ce se brze tako otvarati. I ovo bi bila molba i za kacenje slika na svim ostalim temama. Znaci ako je moguce izbegavati pomenute sajtove. Narocito jer ne vidim sta oni imaju sto nema dodaj.rs. Ako ne racunamo da imaju sav taj nepotreban junk.
 
додај.рс и слични бришу фотографије након кратког времена, остали чувају дуже.
 
Nije valjda da ce da izbrisu slike ako se registrujes i postavljas kao svoje? Mozda stvarno i brisu posle nekog vremena ako stavis ovako bez nika, ali iznenadio bi se ako brisu tvoje fotke koje stavljas u svoju kolekciju.
 
Нзм, али доста њихових слика заврши обрисано. Мени photobucket чува све које сам до сад убацивао, 3 године чини ми се :)
 
Nebih rekoa da dodaj .rs brise fotke pogotovo ako se registrujes i ispisujes ime fotke
 
Онда се извињавам, нисам лепо разумео. Мене photobucket одлично и брзо служи па га препоручујем свакоме :)
 
До сада не видех на некој фотографији како изгледа неко стајалиште.
 
Mogao bi onja njemacki fazon da putnici cekaju na strotoaru gdje je obilejzeno stajliste a kad dodje tramvaj da predju na ulicu bilo je vec po forumu slika [samo kod nas bi bilo mertvih na svakoj stanici ]
 
Bolje da su stavili spojena stajalista u sredini, izmedju sina, a sine samo malo pomerili. Gledam slike i sve vise mi se cini da za stajalista uopste nema mesta, a jos manje za normalne trotoare.
 
Kad vidim sirinu kolovoza za kola i tu jedinu traku, imam osecaj da ce automobili da se vuku kao antibiotik.
 
I treba imaju aternativne ulice neka zaborave na v stepe
 
Bravo, jerry :)

Trotoar fino izgleda, šema je gotovo ista kao na Bulevaru, samo mi ploče ovde deluju nešto veće (što je dobro, ako je tako). Vidim i da je su sa popločane strane trotoara skinute bandere, pa se nadam da će rasveta na razdelnom ostrvcetu biti montirana pre nego što krenu da popločavaju trotoar s druge strane, kako taj deo ulice ne bi ostao u mraku.

Biće lepo i ako se srede zelene površine ispred zgrada (tamo gde ih ima).
 
Vrh