direktor":6jtutpha je napisao(la):I treba imaju aternativne ulice neka zaborave na v stepe
JunkieBanjica":1rw75k6d je napisao(la):Dovoljno ce biti jedno vozilo da se zaustavi i niko nece moci da prodje...
Cuburac93":343nik1a je napisao(la):Neverovatno kako brzo napreduju sa radovima. Svaka im čast
angry bird":1x8c0k0l je napisao(la):Imao bi jednu molbu da mi niko ne zameri. Ako mozete bilo bi dobro da kacite slike na domaci sajt. Moja preporuka dodaj.rs. Iz vise razloga. Mnogo brze se ucitavaju. Mozda zbog toga sto je nas domen, ne razumem se u to ali to verovatno ima veze sa brzinom ucitavanja. I ne samo zbog toga. Na sajtovima kao sto je ovaj tinypic iz prethodsnih postova, kao i nekim drugim kao sto je photobucket i imageshack i ima ih tu jos nekih cijih naziva ne mogu trenutno da se setim, se zajedno sa slikama ucitavaju i stranice sa gomilom nekog shit-a koji nikome ne treba. Ovo je primetnije onima koji nemaju flat paket interneta kao ja. A i stranica na forumu ce se brze tako otvarati. I ovo bi bila molba i za kacenje slika na svim ostalim temama. Znaci ako je moguce izbegavati pomenute sajtove. Narocito jer ne vidim sta oni imaju sto nema dodaj.rs. Ako ne racunamo da imaju sav taj nepotreban junk.
Igor":amp1vjon je napisao(la):JunkieBanjica":amp1vjon je napisao(la):Dovoljno ce biti jedno vozilo da se zaustavi i niko nece moci da prodje...
Meni je potpuno svejedno sto ce bahato drustvo u kolima samo sebe ometati dokle god javni prevoz ima prednost i tramvaj nesmetano ide ulicom a ne kao ranije da trpi javni prevoz velikog kapaciteta.
zoran_m":11glih5y je napisao(la):Ako ti se pokvari auto na ulici ti si kr****? Ako si taksista i treba da zastanes ti si kr****? ...
Igor":uvjbogx1 je napisao(la):Neka se preticu eventualno preko bastice ako bude bas skroz u nivou ali da tramvaji stoje to je nedopustivo
spatiotecte":f00mixvj je napisao(la):Meni kao vozacu nije svejedno ako neki kr**** blokira ulicu i ostali ucesnici u saobracaju moraju da trpe to, ova ulica sa takvom sirinom je morala da bude 2x2!
direktor":35duvkin je napisao(la):gdje vodi ova ulica