ocigledno odavno nisi kupovao kod njih.stf":4n4u2qlz je napisao(la):Плаћа порез? Који порез он плаћа, мајке ти? Да ли је икада икоме издао рачун? Ја се не сећам да је мени лично икада издао рачун.
Ово је прича слична ко са "Локијем". Човек заузео јавну површину, не плаћа ни Богу тамјан а не закуп, заузеће, ПДВ, не издаје никакаве рачуне и не задовољава минималне хигијенске услове а плус све то, не испуњава минималне урбанистичке услове ...
Дакле, ако не постоји пропис о потребном обезбеђивању довољног броја паркинг места за госте - катанац. Крај приче.
Признајем да нисам. Ако издају рачуне, похвално.operic":q1vdp9el je napisao(la):ocigledno odavno nisi kupovao kod njih.stf":q1vdp9el je napisao(la):Плаћа порез? Који порез он плаћа, мајке ти? Да ли је икада икоме издао рачун? Ја се не сећам да је мени лично икада издао рачун.
Ово је прича слична ко са "Локијем". Човек заузео јавну површину, не плаћа ни Богу тамјан а не закуп, заузеће, ПДВ, не издаје никакаве рачуне и не задовољава минималне хигијенске услове а плус све то, не испуњава минималне урбанистичке услове ...
Дакле, ако не постоји пропис о потребном обезбеђивању довољног броја паркинг места за госте - катанац. Крај приче.
meni uvek izdaju racun
Naravno....Kokili":xg8nihsz je napisao(la):....Ako radi po zakonu pomoci mu. I njemu svakome .....
stf":12ebhdbh je napisao(la):Плаћа порез? Који порез он плаћа, мајке ти? Да ли је икада икоме издао рачун? Ја се не сећам да је мени лично икада издао рачун.
ВождовачкиГАНГ":2ody9egm je napisao(la):Па где удари на Степин Вајат ?
stf":2hre9rrn je napisao(la):ВождовачкиГАНГ":2hre9rrn je napisao(la):Па где удари на Степин Вајат ?
Немам ја ништа лично против конкретно Степиног вајата, већ имам дозу гађења према целоупном том урбаном неоосманизму. Локалима типа, Вајат, Локи и њима слични једноставно нема места у уређеним европским градовима. То су заоставштине османске владавине код нас. Околина Степиног вајата има шмек Новог Пазара у срцу Београда.
Приметићеш да је у Београду то ипак назадовало. Уместо типских брендираних киосака брзе хране ми имамо низ "привремених објеката на зеленој површини". Шта је Степин вајат но зидани киоск?Пантограф":3t15j99t je napisao(la):Mada u principu to jeste tačno, moram da primetim da sam u Beču redovno jeo bratvurst sa pivom na kiosku, dok su u Beogradu, recimo, proterali hranu iz montažnih objekata.
Пантограф":3t15j99t je napisao(la):Kad je o Vajatu reč, nije mi jasno zašto sa takvim kvalitetom (ukusom) proizvoda ne naprave čitav lanac restorana po gradu. Generalno mi to kod naših gazda nije jasno - imaju li oni predstavu kako funkcioniše kapitalizam i da on podrazumeva civilizovanje ("brendiranje") i širenje (rast)?
stf":3jfihjnf je napisao(la):Ми смо као народ очито неспособни за модеран бизнис. Из дана у дан, из примера у пример ми то изнова потврђујемо. Ово је народ коме треба газда, чврста рука, да буде некоме роб.
RioBL":3a3txmaz je napisao(la):stf":3a3txmaz je napisao(la):Ми смо као народ очито неспособни за модеран бизнис. Из дана у дан, из примера у пример ми то изнова потврђујемо. Ово је народ коме треба газда, чврста рука, да буде некоме роб.
Mozda nije (samo) do naroda. Nesto nisam primjetio ni da se vlast satire da pomogne mala preduzeca. Kakvi su uslovi za uzimanje kredita od banaka? Kakvi su uslovi za naplatu potrazivanja? Mnogo toga cini jedan sistem.
Вожд":36o0s00k je napisao(la):Пантографе, ти то нешто на мој рачун са оним срнама..