Šta je novo?

Војводе Степе

I ispred saobracajnog su postavili takve elektro kutje cak 3 komada bez imalo mozga .Samo smetaju po sred trotara .Diletantizam totalni .

То су ови станари што паркирају по тротоарима испред самих улаза у зграде. У њиховом случају деца изгледа нису проблем, а и њихова кола не сметају деци изгледа.

Лицемери одвратни.

Аутокоманда 13.03.2015. око 16:45.

Ради се пуном паром, има преко 20 радника, ту су грађевинске машине, дотерује се шљунак, песак и остали материјал.
cam00846.jpg

Трамвајске баштице.
cam00847.jpg

NELSON HAHA sa SSC
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... b00374c80&

Jel zna neko da meni glupom i neukom objasni logiku tramvajske trase na autokomandi. Tacnije postavljena podloga nema neko logicno objasnjenje.

Zatvoren je deo od Pukovnika Purića do Triše Kaclerovića. Sada je Jove Ilića jednosmerna ka Autokomandi. Proveriću danas koji je smer u P. Purića, logično je da je promenjen ka J. Ilića.

direktor":33lwck1h je napisao(la):
To niko jos nezna

Pitao sam radnika na Autokomandi u prolazu. Covek mi je delovao prilicno zbunjen, ali u tom trenutku nije imao posla pa smo malo popricali.
Kaze mi da je on juce presao na taj deo, da je prethodno bio na okretnici na Banjici i da na autokomandi menja kolegu.
Njegove informacije su da trasa tramvaja ide po sred kruznog toka i da ce postojati jos jedna traka u krugu oko celog kruznog toka za okretanje tramvaja, odnosno skracivanje linija ukoliko za to ima potrebe.
Ono sto je zanimljivo je da je dobio informaciju da je prilikom merenja geometar promasio sredisnju osu ulice Vojvode stepe i da je zbog toga kruzni tok morao da bude korigovan. (posle toga je otisao da radi nesto i nisam mogao vise informacija da izvucem niti sam razumeo nacin na koji je korigovan)

U jednom delu su postavili ivicnjake koji bi trebalo da budu obim kruznog toga. Odokativno mi deluje da ako kruzni tok zadrzi pravilan oblik kruga (tj. u medjuvremenu ne dobije neku elipsastu formu) cvecari i taxi stanici su dani odbrojani.

dsc05234.jpg

dsc05235.jpg

dsc05236.jpg

dsc05238.jpg

dsc05237.jpg

Gliposti kod saobracajnog

dsc05240.jpg

kutije kutije kutije

dsc05241.jpg

dsc05242.jpg

dsc05243.jpg

kutje sa smislom postavljene

dsc05244.jpg

dsc05245.jpg

dsc05246.jpg

dsc05247.jpg

novi tip slivnickih resetki

dsc05248.jpg

parking trotoar super vero

dsc05249.jpg

stubovi cekaju ugradnju

dsc05250.jpg

toplovod

dsc05251.jpg

dsc05252.jpg

dsc05255.jpg

dsc05256.jpg

dsc05260.jpg

O, id***. Ako već rekonstruišu ulicu uvucite slivnike ispod trotoara, a ne da su na trasi točkova. Za godinu dana će da propadnu u asfalt kao i svuda u gradu.

Ja i dalje ne mogu da verujem da glavna ulica za ko zna koliko stanovnika ima samo jednu traku po smeru. Da se čovek krsti nogama.

vucko":hg5q6qvu je napisao(la):
Ja i dalje ne mogu da verujem da glavna ulica za ko zna koliko stanovnika ima samo jednu traku po smeru. Da se čovek krsti nogama.

Ваљда оће да избегну неизбежно рушење околних кућа за прошривање пута

Mislim da je pre razlog da se nema para za rusenje svih ti kuca i zbrinjavanje porodica koje zive u istim.

Ne cekaju "kad se ima" vec cekaju da se nadje investitor koji ce na tom placu praviti novi objekat.
Taj novi objekat ce morati ispostovati gradjevinsku liniju, pa ce ostati prostora za prosirenje ulice, a grad ce imati manje troskove.
Do tada ostaje uza ulica...

Ju, pa jel ce to oni da puste prvi komad ulice kad ovo zavrse ??? Samo 5 meseci kasnije ? Pa nemojte tako brzo, baš smo se navikli da živimo u "pešačkoj zoni " :D

Vrh