Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Crveni tragovi su takvi jer tako fotografija funkcioniše. Na toj fotki je ekspozicija (svetlo koje pada na senzor aparata) nešto duža, a pošto senzor hvata svo raspoloživo svetlo (pa i tragove istog), fotografija je takva kakva je.
Aha, a je l' onako linije na fotografiji kada se slika vatromet ili ulica isto zbog te ekspozicije? :lool: Upravo si mi objasnio šta je ekspozicija, neverica. Prvi red je bio sasvim dovoljan da mi objasniš ono što sam pitao
Drugari, ako ste raspoloženi, pomozite meni i Mateji na sledećim linkovima, vašim Lajkovima, možda podelite i prosledite drugarima i to. Naše fotke ušle su u finale za nagradu publike.
Par fotki iz raznih krajeva grada. Ništa specijalno, ali interesantno za videti.
Isto SX120, od podešavanja sve po malo.
1
2
3
4
1 - Zemunski kej
2 - Ravnica na putu koji vodi ka Surčinu sa savskog nasipa
3 - Most preko Ade u smeru ka Košutnjaku
4 - Beogradska obilaznica kod Resnika
Fenomenalne slike, svaka čast, i hvala. Znam da je ovo potpuno nezahvalno ali voleo bih da vidim Zemun iz ovakvog ugla. I da se malo sramotim, koji je park na slici 3?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.