Delija
Expert
- Učlanjen(a)
- 03.01.2010.
- Pohvaljen
- 22.305
Отворићу нову тему јер имам обиље материјала.На први поглед ће вам вероватно деловати као погрешно место за ову тему али сачекајте и видите.
Унапред се радујем квалитетној дискусији.
Па полако.Ниси га још ни видео.Планирали су градњу од 76 до 2000.У оно време сасвим реално.А о сам си рекао,изграђен је "само" чвор од тога ,који би увелико функционисао да нам 90те нису биле тако "веселе".Исто би било и са метроом да нам 82е није дошла анти метро,анти Бг екипа не чело свих политичко-планерских институција.
Елем...
За почетак,анализа и критика аутора из 2005е на основу плана из 76е
Обратите пажњу на последњу реченицу изнад табеле: Убрзање радова на првој фази са 9 на 6 година би поскупело реализацију за 50%. Упоредито то са овим најавама за нови трамвај и изградњу две линије за 5 година.
Следи наставак...
ВАРИЈАНТА А1
ВАРИЈАНТА А2
ВАРИЈАНТА А3 - УСВОЈЕНА ВАРИЈАНТА
ОПИС
Горе десно јако интересантна табела

spatiotecte":1mu3nrmo je napisao(la):Totalno su bili nerealni i sa rokovima i sa brojem linija i stanica...
Zato se samo izgradio novi zeleznicki cvor od svega toga.
Па полако.Ниси га још ни видео.Планирали су градњу од 76 до 2000.У оно време сасвим реално.А о сам си рекао,изграђен је "само" чвор од тога ,који би увелико функционисао да нам 90те нису биле тако "веселе".Исто би било и са метроом да нам 82е није дошла анти метро,анти Бг екипа не чело свих политичко-планерских институција.
Елем...
За почетак,анализа и критика аутора из 2005е на основу плана из 76е

Обратите пажњу на последњу реченицу изнад табеле: Убрзање радова на првој фази са 9 на 6 година би поскупело реализацију за 50%. Упоредито то са овим најавама за нови трамвај и изградњу две линије за 5 година.

Следи наставак...

ВАРИЈАНТА А1

ВАРИЈАНТА А2

ВАРИЈАНТА А3 - УСВОЈЕНА ВАРИЈАНТА

ОПИС

Горе десно јако интересантна табела