Šta je novo?

Безистан

20241105_162022.jpg

И беџеве 😎🤘
Sry za off: Nije muzika, al Sebastijan (Sebastian?) je baš u to vreme, imao radnje sa zanimljivim bedževima, šoljama, i inim džidžabidžama.

Jedna je bila mislim u Knezu, a druga ugao Borisa Kidriča i Njegoševe, i bili su žovijalni hit, u to vreme sumornog fade-out socijalizma.

Ne znam šta bi s njima kasnije. 😊

Poslednja izmena:
Sry za off: Nije muzika, al Sebastijan (Sebastian?) je baš u to vreme, imao radnje sa zanimljivim bedževima, šoljama, i inim džidžabidžama.

Jedna je bila mislim u Knezu, a druga ugao Borisa Kidriča i Njegoševe, i bili su žovijalni hit, u to vreme sumornog fade-out socijalizma.

Ne znam šta bi s njima kasnije. 😊
Била је у Кнезу где је сада Прогрес.
Мали куриозитет: Sebastian Art је била дубровачка уметничка галерија (не продавница), а у Кнезу на месту зграде Прогреса је била њена београдска испостава. Они су први донели концепт уметничких џиџабиџа за мале паре (шоље, пиксле, беџеви, крпе…), за разлику од осталих галерија које су имале само ”озбиљну” и скупу уметност.

Мислим да та радња са беџевима у Београдској није била "Себастиан".

Nadležni u Gradu rade na tome da se stupi u kontakt sa suvlasnicima objekata kod Bezistana, kako bi moglo da počne uređenje ovog prostora, koji treba da postane funkcionalan i bezbedan, najavila je Sonja Podunavac Božović iz Sekretarijata za inspekciju.

Kako su više puta isticali nadležni, Grad želi da sredi ovaj prostor ali su im, kako kažu, ruke vezane zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa. https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo/79048/dogovorom-do-obnove-bezistana/vest

Zar je problem stupiti u kontakt sa Acom Bosancem (vlasnik Kasine)koji je odranije poznat policiji? Pre ce biti da se pravi lud

Vrh