Imali su već jedno 3 godine da osmisle takvo privremeno rešenje. Zaista nije toliki problem, samo da je bilo volje…Mislim da bi problem bilo uključenje/isključenje sa autoputa na postojeću magistralu posle/pre graničnog prelaza. Morala bi da se pravi neka privremena petlja, devijacija, nešto...
Verovatno si propustio tadasnje politicke prilike,priblizavanje Turskoj,davanje posla Tšjapiju,političke veze i vezice a u tu priču se savršeno uklapalo povezivanje sa Sarajevom a opet sa druge strane mi bi povezali naše teritorije kvalitetno,brzo i o istom trošku.Verovatno da ovim pitanjem upadam na temu kao padobranac, ali gledajući mapu, Kuzmin-Rača nije baš puno smislen da bude full autoput, ako se i tad znalo da ide krak Slepčević-Badovinci?
Kuzmin-Rača-Bijeljina je ozbiljno skuplja alternativa, prvenstveno zbog mosta preko Save, zar ne?Verovatno si propustio tadasnje politicke prilike,priblizavanje Turskoj,davanje posla Tšjapiju,političke veze i vezice a u tu priču se savršeno uklapalo povezivanje sa Sarajevom a opet sa druge strane mi bi povezali naše teritorije kvalitetno,brzo i o istom trošku.
Pa i most kod B.P je sada makar ušao u razmatranje a petlja kod Kuzmina nije planirana kao detelina kod Rume da bi taj put bio efikasmo povezan.Kuzmin-Rača-Bijeljina je ozbiljno skuplja alternativa, prvenstveno zbog mosta preko Save, zar ne?
Drugo, Slepćević-Pavlovića most-Bijeljina je kraća i logičnija veza, kako zbog kretanja ka Beogradu, tako i zbog kretanja ka NS?
Kuzmin-Rača bi dobio pun smisao tek novim mostom kod Bačke Palanke kojim bi se zaobišao Ilok?