zecal":3fq8pz20 je napisao(la):
Ova čitava konverzacija je počela sa citatom :
"RS poziva Srbiju da finansira deonicu od Bijeljine do graničnog prelaza Rača"
Na šta sam ja rekao da bi se Srbiji više isplatilo da produži put od Šabca ka Loznici i onda sa tog puta odvojiti jedan krak ka Bijeljini. Čak i da pomogne finansiranje od granice do Bijeljine.
Pre svega jer i tu žive naši ljudi, a i zbog ekonomskih interesa.
To je Laki iskoristio da po ko zna koji put kaže da su Srbi golje.Verovatno je mislio da smo tolika sirotinja da nemamo pravo glasa i da trebamo da se zatvorimo u svoju rupu.
...
Itd...
Jel te ni malo nije sramota!!!
Ceo post ti odise prepotentnoscu.
Ti si za pomaganje srbima u okolnim drzavama nastalim nakon raspada SFRJ, a ja ih kao prezirem?
Obozavam demagoska proseravanja, tipa mi moramo.
Hajde da im pomognemo tako sto cemo pomoci u skolovanju kvalitetnih zdravstvenih kadtova, da ne mora pola republike srpske da putuje do Beograda da i se lecilo.
Hajde da pomognemo upravo onima najugrozenijima u Bosanskoj krajini, onima koji su crtanjem granica ostali u sastavu federacije, da naprave neki preradjivacki pogon (makar pelet i briket i tehnicko drvo) a ne da zavise iskljucivo od prekomernog secenja suma.
Njima je autoput zadnji na listi prioriteta.
A napravice im ga "dodo" ili bilo koji drugi, pa ce ga kadni otplacivati generacije i generacije...
No najlakse je iz toplog i udobnog doma "srbovati" i srati kako treba pomoci, dok se u mozgu smislja kako oploditi nivac i zaraditi jos malo.
I posto si manipulator, pa izvces tudje izjave, evo jos jednom:
Golje smo!
Siromasna drzava sa osiromasenom populacijom.
Imamo 1din, a treba nam 50, da bi zakrpili sve rupe.
Treba li da cutimo?
Nisam to nikad rekao.
Treba li da lupetamo gluposti koje nemaju veze sa realnoscu?
Onda ipak bolje da cutimo!
U misiju rupu su se sakrili oni koji su pobegli od svij nedaca i izazova koje nosi zivot u srbiji, te onima koji su ovde nemaji pravo da sole pamet.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk