Za 2-3 godine najviše.Imali ko informaciju sta se ovde desava sa tim ulicama i kada se ocekuje pustanje i povezivanje na autoput
Kakve veze ima ta ulica sa ulicom koja izlazi na Kumodrasku, neka puste barem nju. Ja mislim da ce kao i sve pustiti pred izbore. Sramota briga ih sto narod ispasta sve ovo vreme.Verovatno ne mogu da puste dok ne završe. Po projektu, pomoćna paralelna saobraćajnica koju su ovom prilikom produžili treba da se ulije na autoput kod pasarele otprilike. Ako se pogleda dokle su stigli, svi radovi se naglo prekidaju pred pasarelu kod (valjda) autoservisa. Tu nije sve imovinsko-pravno rešeno i zato izvođač nije mogao dalje.
Већ сам раније објаснио, док се не изврши експропријација дела парцела од Прешернове улице до пасареле, где би требало паралелна сервисна саобраћајница Нова 8 да се улива на ауто-пут, неће бити повезивања са истим. Ту грешку је направила Дирекција.Imali ko informaciju sta se ovde desava sa tim ulicama i kada se ocekuje pustanje i povezivanje na autoput
Bravo za komentar. Uzeo si mi reč iz usta.Ja stvarno ovo ne razumem. Pa nije to sveto trojstvo pa je nedeljivo. Ako su dve ulice gotove, a treca nije zbog nekih par desetina metara neeksprorisane parcele, pa otvoris te dve gotove ulice,ne maltretiras desetine hiljada Vozdovcana. Ja se cesto pitam za mentalno zdravlje tih koji odluciju, slicno kao za pasarelu na adi.
Evo prodje mesec dana od poslednjeg komentara o ove tri ulice. Stvarno je sramota sto se nije to zavrsilo.Ево новости.
Цео проблем је настао што извођач радова АР-Градња, није имао у пројекту, који су добили, спајање са ауто-путем, које треба да буде код она три ауто-сервиса код пешачке пасареле, а пројекат за саобраћајну сигнализацију је подразумевао спајање са ауто-путем. Значи проблем је у спајању са ауто-путем !
Извођач радова је онда, по налогу надзорног органа, урадио раскрсницу са изграђеном новом сервисном саобраћајницом Нова 8 и Прешернове улице, то је код оног првог ауто сервиса, а како та нова саобраћајница не би била слепа. Сад треба да се уради саобраћајна сигнализација тј. пројекат за саобраћајну сигнализацију, на стање како је сад изведено тј. изграђено (заокружио сам црвеним ту раскрсницу на снимку који је поставио @Срђан. Украо сам му део снимка)
Тај пројекта је већ урадило предузеће Модел 5 и пре два-три дана је послат на сагласност градском Секретаријату за саобраћај. Кад секретаријат да одобрење, онда Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу, даје налог предузећу Модел 5 да све обележи по том пројекту и да склоне све оне џерски баријере и да се пусте све три саобраћајнице у саобраћај. То све ће бити за око месец дана, не може пре.
Што се тиче дела саобраћајнице где ће бити спајање са ауто-путем, тек треба да се објави јавна набавка од стране Дирекције, па ту ко добије тај део посла. То сам већ и раније написао, пошто још ту треба да се уради цела експропријација и она је при крају ! Ту је заказала Дирекција јер није на време покренула ту експропријацију!
Раскрсница саобраћајнице Нова 8 и Прешернове улице
Pogledajte prilog 132781
Спајање са ауто-путем
Pogledajte prilog 132782
Bravo za direkciju i projektante. Vec je bilo par sudara. Iako na ovoj uzbrdici stoji da je zabranjeno kretanje vozila tezih od 3.5 tone redovno se krecu kamioni gradske cistoce, sleperi, teski kamioni a kad su utakmice i autobusi gradske cistoce. Ukljucivanje na gornju ulicu je krajnje nebezbedno. Idemo dalje.Evo prodje mesec dana od poslednjeg komentara o ove tri ulice. Stvarno je sramota sto se nije to zavrsilo.
evo prodje vise od mesec ipo dana kada ste ovako detaljno nama sve objasnili. Dali ima neka informacija kad ce pustati ove tri ulice i kad ce se spojiti sa autoputem.Ево новости.
Цео проблем је настао што извођач радова АР-Градња, није имао у пројекту, који су добили, спајање са ауто-путем, које треба да буде код она три ауто-сервиса код пешачке пасареле, а пројекат за саобраћајну сигнализацију је подразумевао спајање са ауто-путем. Значи проблем је у спајању са ауто-путем !
Извођач радова је онда, по налогу надзорног органа, урадио раскрсницу са изграђеном новом сервисном саобраћајницом Нова 8 и Прешернове улице, то је код оног првог ауто сервиса, а како та нова саобраћајница не би била слепа. Сад треба да се уради саобраћајна сигнализација тј. пројекат за саобраћајну сигнализацију, на стање како је сад изведено тј. изграђено (заокружио сам црвеним ту раскрсницу на снимку који је поставио @Срђан. Украо сам му део снимка)
Тај пројекта је већ урадило предузеће Модел 5 и пре два-три дана је послат на сагласност градском Секретаријату за саобраћај. Кад секретаријат да одобрење, онда Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу, даје налог предузећу Модел 5 да све обележи по том пројекту и да склоне све оне џерски баријере и да се пусте све три саобраћајнице у саобраћај. То све ће бити за око месец дана, не може пре.
Што се тиче дела саобраћајнице где ће бити спајање са ауто-путем, тек треба да се објави јавна набавка од стране Дирекције, па ту ко добије тај део посла. То сам већ и раније написао, пошто још ту треба да се уради цела експропријација и она је при крају ! Ту је заказала Дирекција јер није на време покренула ту експропријацију!
Раскрсница саобраћајнице Нова 8 и Прешернове улице
Pogledajte prilog 132781
Спајање са ауто-путем
Pogledajte prilog 132782
Kao što rekoh na početku bez semafora će to postati još jedna crna saobraćajna tačka u gradu.Bravo za direkciju i projektante. Vec je bilo par sudara. Iako na ovoj uzbrdici stoji da je zabranjeno kretanje vozila tezih od 3.5 tone redovno se krecu kamioni gradske cistoce, sleperi, teski kamioni a kad su utakmice i autobusi gradske cistoce. Ukljucivanje na gornju ulicu je krajnje nebezbedno. Idemo dalje.