prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.832
Ukinuta ima par meseci
Zato što važi samo u špicu. Van špica ja prvi ne poštujem kad se nađem u autu.Ja zaista ne znam koja se žuta traka poštuje u gradu? Čak više ni one u Bulevaru Despota Stefana i na Brankovom niko ni ne šljivi više.
I ja bih češće išao kroz crveno, ali nemam muda, jer ne znam gde kamere to snimaju. Ali zato na biciklu...Da je samo to, ja svaki dan vidim vozace koji prolaze a crveno, masa njih ima zalepljeno nesto na tablicama, voze masovno jednosmernim ilulicama u suprotnom smeru, prava hajducija, nikom nista
Ne znam kada si poslednji put upao u špic...ali tada tek ne važi. Čak i patrole policije upućujuvozače da je koriste.Zato što važi samo u špicu. Van špica ja prvi ne poštujem kad se nađem u autu.
Pre neki dan, kod mene u kraju, iz pravca Dragiša Mišović se zaleće auto u punoj brzini, srednjom trakom. Bez zaustavljanja se prestrojio u desnu traku, koja je bila slobodna, i prošišao na čisto crveno raskrsnicu sa Dragana Mancea. Sva sreća pa nije bilo ni pešaka da prelaze pešački, a ni vozila koja su išla iz Bul. kneza Aleksandra Karađorđevića u Dragana Mancea i obrnutoja svaki dan vidim vozace koji prolaze a crveno
Ja ovo gledam svaki dan, nekad i više puta od kuće do posla.Pre neki dan, kod mene u kraju, iz pravca Dragiša Mišović se zaleće auto u punoj brzini, srednjom trakom. Bez zaustavljanja se prestrojio u desnu traku, koja je bila slobodna, i prošišao na čisto crveno raskrsnicu sa Dragana Mancea. Sva sreća pa nije bilo ni pešaka da prelaze pešački, a ni vozila koja su išla iz Bul. kneza Aleksandra Karađorđevića u Dragana Mancea i obrnuto
Nadam se da si pročitao da se poštuje 80% kada NE MORA da se poštuje, jer je izvan vremena napisanog na tabli.Nema tu 70-80%, već mora da se poštuje, sada zamisli da 30% vozača ne staje u Bulevaru Oslobođenju na semafor..
U Vojvode Stepe je baš kritično kada se 20tak vozila nađe ispred tramvaja pred kružnim tokom, izgubi i po 2 semafora, frustrirajuće je.
Da, užasna pojava u društvu da ljudi voze suprotan smer, da uštede sebi par minuta. pre neki dan sam video čoveka koji ladno iz smera Belvila kod Delte uđe u Jurija Gagarina (dakle bulevar tri trake) i vozi kontra smerom stotinak metara, da bi preko pešačkog trotoara kod trmvajskestanice prešao na drugu stranu ulice u smer ka buvljaku/gradu... Dakle koliki id*** moraš da budeš. Sreća nije bilo saobraćaja u tom momentu da mu dolazi u susret.Danas je lik u Kajenu u suprotnom smeru sišao s Brankovog mosta kroz Jug Bogdanovu. Bio je na onom divljem parkingu na početku mosta i onda je uz trotoar pored stanice otišao do pola i kad je video da nema ničega - pun gas ispod mosta.