>> Да ли ће гондола привући нове туристе? Неће.
Ne slazem se. Starbucks je privukao turiste a kamoli gondola. Garantujem ti da su neki zbog Starbucks-a zapucali za BG iz unutrasnjosti te su na neki nacin i oni turisti u Bg. Na primer moja zena kad je cula za Starbucks u Beogradu kaze ne znam sto gubim vreme ovde sad imam Starbucks i u Bg.
Ljudi vole razlicite stvari i to je realnost. Licno ja sam jedan od ljubitelja gondola
Da li bih dosao samo zbog toga u Bg. Odgovor je DA i ne samo Bg... Samo se nadam da nece biti red bas kao za Starbucks!!
>> Да ли ће да девастира Калемегдан и тврђаву? Хоће.
Ovo je onaj glavni arhitekta Beograda rekao da nece.
>> Да ли је гондола на овој ветрометини ризичан вид транспорта? Јесте.
Nisam siguran i nisam strucnjak ali mogu iz svog iskustva da ti kazem da ima gondola i na mnogo gorim mestima a neka su toliko strasna da ti srce malo zalupa
Pogotovo kad stane pa krene unazad.
>> Да ли је гондола инвестиција која ће се исплатити и бити самоодржива? Неће.
Ovo ne znam. Nadam se da hoce ako nista neka dignu cenu dok ne bude isplativa/odrziva.
Mogu samo jos da ti dodam ovo. Svaki moj dolazak u Beograd ako je sa strancima iskoristicu priliku da prosetamo promenadom, odemo na Kalemegdan preko pasarele, malo razgledanje Kalemegdana i gondolom do Usca. Mislim da ce to biti sjajna prilika da se pokaze Beograd sa reka. Jos bi bilo idealno da ima neki taxi camac za nazad
bukvalno zaokruzena celina koja ce biti fantastican magnet za turiste, biznismene, posetioce.