[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502967#p502967:2hyd1wog je napisao(la):
dragan » Ned Dec 24, 2017 5:13 am[/url]":2hyd1wog]Zuma i ja smo vodili par polemika u kojima smo iznosili svoje stavove i argumente.
Na nekim temama imamo isto ili slično gledište, na nekim drugim sasvim različito.
U svakom društvu ili forumu je poželjno da se čuju sva različita mišljenja, ali da se
ona iznose i brane na jedan kulturan i tolerantan način poštujući i druge stavove.
To sam već objasnio, ali hajde ponovo ću. Internet je već duže vreme široko dostupna stvar. I ne možeš od svakoga da očekuješ kulturu i vaspitanje. Mada sam ja na nekoliko fouma član i ovaj je na najvišem nivou što se toga tiče. Drugo, forumi su za lečenje frustracija idealna mesta. Treće, velikom broju korisnika na internetu spinovanje i trolovanje čini razonodu, mada te mentalne sklopove ne shvatam, ali zašto i moram? Neki se čak ponašaju kao da im je tata kupio forum, ali sta da radiš. A najjače mi je ono kada se dvojica prepiru, pa dodje treći, četvrti peti, deseti i svi stanu na stranu jednog i pa kolektivno ,,napadaju,, ovog drugog što ,,ratuje,, sam protiv svih. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ako nikoga lično ne vređa, sve da je to mišljenje i pogrešno, nigde ne piše da mora da bude ispravno.
Nevezano za to, hteo sam da kazem još nešto. Kada se priča o saobračajnoj guzvi u Beogradu,...Obično dodje neki pametan i kaze: ,,Pa nije Beograd jedini grad sa guzvom, ja sam bio ovamo, onamo, znaš li kakve su guzve po velikim evropskim metropolama,,. I ja odgovorim da u tim metropolama prosečan čovek ima izbor, da ako neće da lomi kola po guzvi i trosi svoje vreme u prevozu, ima izbor i alternativu u vidu metroa, gondole,...Koji sigurno nisu udobni kao auto, ali imaju svoje prednosti, pa zavisi šta vi hoćete, šta vam je bitno u tom trenutku, pa to i izaberite.