Most preko Tise je srušen u II svetskom ratu i posle toga više nije građen. Što je još gore, na delu trase bivše pruge od železničke stanice prema mostu je izgrađena bolnica.Segedin je konačna stanica za sve vozove, tako da vozovi ne menjaju smer u smislu u kojem si ti naveo. Taj nastavak preko Tise je ionako neelektrificiran i obična je lokalna pruga, koja je izgubula značaj još 1918, odnosno raspadom Austrougarske. Zato
nikad nije ni obnovljen most preko Tise, jer ni ne postoji potreba. Glavni železnički pravci za Rumuniju i Srbiju ne idu preko Segedina.
Neće ni popraviti. Imali su 3 godine, nisu ništa uradili.Inače i dalje nisu popravili rezervacije za IC... Apsurdno je da su neki polasci "rasprodati" a ima mesta SU-NS ili NS-BG.
nače i dalje nisu popravili rezervacije za IC... Apsurdno je da su neki polasci "rasprodati" a ima mesta SU-NS ili NS-BG.
Lično mislim da neće predstavljati problem.Ovo mi je apsolutno nadrealno. Da imaš prazna mesta u vozu, a ne možeš da kupiš kartu. Potpuno mazohističko poslovanje. Ovo bi trebalo da bude udarna vest u medijima, da se izvrši pritisak da se to reši. No, pošto i onim promilima nezavisnih medija u Srbiji uglavnom rade retardi, sorry but jbg.
Већ представља проблем. Данас нисам могао интерситијем јер је све било распродато неколико сати унапред већ сам морао региоекспресом. Србијавоз зарадио мање пара, ја путовао дуже.Lično mislim da neće predstavljati problem.
Danas 16.00 IC iz Subotice bio 85% popunjen u polasku. Znači od NS preostalo manje od 15% karata. A 40% putnika sišlo.Lično mislim da neće predstavljati problem.
Lično mislim da neće predstavljati problem.
Možemo li Mareka da postavimo i za direktora SV-a? Ili barem za nekog savetnika?Šta je pisac hteo da kaže? Predstavlja problem već 3 godine, samo je sad on dodatno izražen otvaranjem pruge do Subotice.
Rezervacioni sistem kao da su pravili potpuni id***.
Džabe kad je ispod ista priča. Nezainteresovanost za boljim, odsustvo kreatuvnosti, i sl. Većina je tek sad prešla ne excel (radili ručno do skoro)Možemo li Mareka da postavimo i za direktora SV-a? Ili barem za nekog savetnika?
Ok, u pravu ste, cenio sam da ce biti manje putnika uskoro nakon promo perioda;Šta je pisac hteo da kaže? Predstavlja problem već 3 godine, samo je sad on dodatno izražen otvaranjem pruge do Subotice.
Rezervacioni sistem kao da su pravili potpuni id***.
Значи све готово до децембра 2026?kad izgrade
kažu kraj Novembra da su gotovi, teretni u decembru a putnički kad odradi administracija svoje.
Tako je. 30.novembra Izvođač treba da preda prugu. Najrealnije je da putnički saobraćaj krene od marta. I 99% će osoblje na vozu (mašinovođe i kondukteri) biti iz sekcije Budapest Keleti. Znam pošto su dobili da uče signalni pravilnik IŽS jer isti će da dolaze do Subotice.30. novembra je rok da izvođač radova preda prugu. Svi izgledi su da će tako i da bude.
Kontrola će biti u Kelebiji i to 40 minuta. Tako je po trenutnom planu.
I 99% će osoblje na vozu (mašinovođe i kondukteri) biti iz sekcije Budapest Keleti. Znam pošto su dobili da uče signalni pravilnik IŽS jer isti će da dolaze do Subotice.