superstar
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.05.2024.
- Pohvaljen
- 443
Ja ću ti odgvoriti umesto njega: ne može da ti odgvori na pitanjaопа, ко је то нама дошао на форум. искрено, због Вас сам се и вратио из илегале, јер имам заиста доста питања која се тичу Србијавоза
- зашто су набављени кинески возови, када Србијавоз већ годинама користи Штадлерове гарнитуре? реално, зар није боље да се за те паре набави још Цмокића (410), који би могли да се користе преко границе? или нови вагони и локомотиве? и зашто су уопште узете четвороделне гарнитуре?
- зашто су набављени кинески возови за потребе БГВ-а? и како сте мислили да ти возови стају на Вуковом споменику и Панчевачком мосту, када слепци из Инфре немају ни најмању намеру да раде реконструкције и спуштање перона на тим местима? и опет, зар ни ту није могла да се направи боља поруџбина, опет од истог произвођача чије возове већ имамо?
- да ли је планирана замена 710 и 711 гарнитура? ако је планирана, чиме је то планирано? и која би била добра замена по Вашем мишљењу?
- зашто за Ужице/Ваљево нема више полазака? и зашто нисте слали синхроне гарнитуре на викенд поласцима, када се зна да су ти возови препуни и да људи стоје још од Ужица?
- ко уопште прави редове вожње тако да одређени поласци немају никаквог смисла ни реда? погледајте пример Краљево - Пожега где доласци/поласци маше све смене радника и ђака
- зашто постоји воз Зворник - Београд? реално, често виђам тај воз на Новом Београду, у најбољем случају има 3 путника. зар није било боље да од Зворника воз иде само до Руме, па да се у Руми преседа за Београд? исто, зашто и на овом правцу нема више полазака возова?
- и да завршим. зашто уопште возови терминирају на Прокопу и Земуну? зар није логично да, с обзиром да је пруга у добром стању и конкурентна, имамо на сваких сат времена регио возове Нови Сад - Ваљево (сваки други за Ужице)?
као што рекох, имам ја још доста питања. а нарочито коментара, али да будем фин за почетакдиректива с врха форума
Nisam nešto dugo bio u Nemanjinoj 6 ali znajući na šta ono liči (jer ne trebaš da budeš tamo nešto dugo da vidiš o kakvim ljudima je nažalost reč (duševno, ok su ljudi ovako i svi tamo vole železnicu bez izuzetka - čak i uhlebi bih rekao)) - on je radio izvrstan posao, čudo mi je što mu je i ovoliko dozvoljeno.
Poslednja izmena: