zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 2.883
Dobro pa nije stadler, ovog fuxinga me sramota pored pravih..uuultra jeftino i izgleda i radi.Ko štiti ove budale što se iživljavaju i uništavaju ove vozove.
Jel sve ok prošlo u Češkoj?
Japanci na svakih tipa 7 dana DETALJNO peru vozove i spolja i unutra a žvali već svako živo sedište u FLIRTovima puno čokolina…za boNbe da i ne pričamo..Ovaj put dan ranije dojava. Ako ne bude sutra pušten saobraćaj znači li to da država nije u stanju da pregleda vozove za 48h. Kako verovati takvoj državi?
Pozdrav,Добро де, немојте се свађати. Ти, он и Двеипола као борд директора ИЖС.![]()
Pazi šta pišeš. Ja sam evo zbog pisanja na netu imao posetu plavih "prijatelja" da se javim na razgovor. Veruj mi da šalu a pogotovo moju crnu ironiju ne tretiraju kao takvu.
Tako da znate..ako me nema posle sutra verovatno sadim krompir negde u PS.
Oće to tako kada je tek kupljeno i kada se relativno frekventno koristi, samo polako. I hteo sam već u originalnoj poruci da napišem da mi francuze i ostale ne pominjete al mora srbo da se takmiči sa EUropom.Ali kao i takvih su naši vozovi (verovali ili ne) čistiji od Holanskih... a o Belgijskim i Francuskimi da ne govorim
![]()
![]()
Што се белгијских и француских возова тиче, заиста не знам у каквом су стању и како се одржавају, али си за холандске слупио као Максим по дивизији за све паре.Ali kao i takvih su naši vozovi (verovali ili ne) čistiji od Holanskih... a o Belgijskim i Francuskimi da ne govorim
![]()
![]()
I opet ću da kažem - apsolutno me boli polni organ za to u kakvom su stanju tuđi vozovi, klozeti, fasade,...ili ćemo da radimo i održavamo naše ili nam uopšte ni ne trebaju.Што се белгијских и француских возова тиче, заиста не знам у каквом су стању и како се одржавају, али си за холандске слупио као Максим по дивизији за све паре.
Подржавам став, најискреније! И увек ћу стати у страну уз људе који желе да наше буде добро за нас уместо да наше лоше правдамо реалним или (још горе) нереалним оправдањима.I opet ću da kažem - apsolutno me boli polni organ za to u kakvom su stanju tuđi vozovi, klozeti, fasade,...ili ćemo da radimo i održavamo naše ili nam uopšte ni ne trebaju.
Baš to, ne razumem kako je nekima najbitnije da se kaže kako je ostalima gore a nama otom potom pa dok se ne uruši sve i onda kuknjava zašto nešto nije urađeno kada je trebaloПодржавам став, најискреније! И увек ћу стати у страну уз људе који желе да наше буде добро за нас уместо да наше лоше правдамо реалним или (још горе) нереалним оправдањима.
Popišam im se usta svima bre, evo sada sam se vratio iz BGa i SVAKO vas od i do tamo aktivno sabotira. Što su preprodali karte što namerno uvaljuju skuplje što sve kasni I ŠTO TAMO SRBA NEMA.Od popodne normalizacija saobraćaja.
Garniture su rasute po raznim stanicana po celoj Srbiji, te van NS - BG ne očekujte puno.