Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

Jel sve ok prošlo u Češkoj?

Jeste, dobijena je tipska dozvola. U suprotnom ne bi mogao da se radi ovaj drugi ciklus testiranja u Srbiji.

Inače, ovog puta su zbog dojave i BG:VOZ-ovi zasutavljeni, trenutno isto i teretni po dispečerskoj naredbi br.1

Ovaj put dan ranije dojava. Ako ne bude sutra pušten saobraćaj znači li to da država nije u stanju da pregleda vozove za 48h. Kako verovati takvoj državi?
Japanci na svakih tipa 7 dana DETALJNO peru vozove i spolja i unutra a žvali već svako živo sedište u FLIRTovima puno čokolina…za boNbe da i ne pričamo..

Ali kao i takvih su naši vozovi (verovali ili ne) čistiji od Holanskih... a o Belgijskim i Francuskimi da ne govorim

:) :)

Poslednja izmena:
Šta sam beše ono rekao o Bulajićevoj smeni?

1751032753994.png

Pazi šta pišeš. Ja sam evo zbog pisanja na netu imao posetu plavih "prijatelja" da se javim na razgovor. Veruj mi da šalu a pogotovo moju crnu ironiju ne tretiraju kao takvu.
Tako da znate..ako me nema posle sutra verovatno sadim krompir negde u PS.

Pozdrav,

uzmeš advokata i ne ideš dok ne dobiješ PISMENI poziv, uredno ispiročen na ime i adresu, sa sve obrazloženjem. ako pokušaju da te pokupe - tužba.

pozdrav,

Petar

Ali kao i takvih su naši vozovi (verovali ili ne) čistiji od Holanskih... a o Belgijskim i Francuskimi da ne govorim

Oće to tako kada je tek kupljeno i kada se relativno frekventno koristi, samo polako. I hteo sam već u originalnoj poruci da napišem da mi francuze i ostale ne pominjete al mora srbo da se takmiči sa EUropom.

Shvatite da ako ikada i kada sekta ode sa vlasti - ugledanje na evropu i trkanje sa njom će samo biti pogubno za nas, ako uzmemo u obzir naše kašnjenje - treba da ciljamo na 3x više i iznad njih - ili nas isto čeka, 3x gore nego mađarsku orban.., pa smo džaba krečili.

Sa ovog Sergiovog snimka i uz pomoć najnovijeg Google earth snimka, primetićete da se 2 kompozicije Gorbačova i svi Z1 vagoni koji se nalaze iza hale gde je parkiran Kinez nisu pomerili više od mesec dana.

I nešto više od toga , sve je to istrčalo, gurnuto pozadi da ne smeta.

Inače, već kada se spominje Z1, jedan je juče napravio golemu muku zbog neispravne klime, 433 je kasnio sat vremena sa polazne stanice

Што се белгијских и француских возова тиче, заиста не знам у каквом су стању и како се одржавају, али си за холандске слупио као Максим по дивизији за све паре.

Што се белгијских и француских возова тиче, заиста не знам у каквом су стању и како се одржавају, али си за холандске слупио као Максим по дивизији за све паре.
I opet ću da kažem - apsolutno me boli polni organ za to u kakvom su stanju tuđi vozovi, klozeti, fasade,...ili ćemo da radimo i održavamo naše ili nam uopšte ni ne trebaju.

I opet ću da kažem - apsolutno me boli polni organ za to u kakvom su stanju tuđi vozovi, klozeti, fasade,...ili ćemo da radimo i održavamo naše ili nam uopšte ni ne trebaju.
Подржавам став, најискреније! И увек ћу стати у страну уз људе који желе да наше буде добро за нас уместо да наше лоше правдамо реалним или (још горе) нереалним оправдањима.

Подржавам став, најискреније! И увек ћу стати у страну уз људе који желе да наше буде добро за нас уместо да наше лоше правдамо реалним или (још горе) нереалним оправдањима.
Baš to, ne razumem kako je nekima najbitnije da se kaže kako je ostalima gore a nama otom potom pa dok se ne uruši sve i onda kuknjava zašto nešto nije urađeno kada je trebalo

Francuski vozovi su čisti i ekstremno funkcionalni bar linije oko i iz Pariza. U to uključujem i metro i RER

Исто и Newag Impulse 2 гарнитуре у власништву пољског KML-a које раде на линији за Тарноф, и градским SKA1-SKA3.

Od popodne normalizacija saobraćaja.

Garniture su rasute po raznim stanicana po celoj Srbiji, te van NS - BG ne očekujte puno.
Popišam im se usta svima bre, evo sada sam se vratio iz BGa i SVAKO vas od i do tamo aktivno sabotira. Što su preprodali karte što namerno uvaljuju skuplje što sve kasni I ŠTO TAMO SRBA NEMA.

Znači danas autobus (jedan jedini u 12:35) SOMBOR - NS - BG koji je već u Somboru bio popunjen do pola: Da su svi ljudi srpske nacionalnosti digli ruku u tom prepunom busu gde smo stojali jedni na drugima do Beograda - možda bi nas bilo 35%. Čak je i vozač mrtvog sns severtransa nepalac. I kada sam se vraćao - takođe vozač Niš Expr -- Nepalac. (koji košta duplo više od Severa i koji mi je podvaljen sa pričom da nema karata ne BASu - stigao 10min pre Niš Expr i lik se začudio kada sam ga pitao odakle da je rasprodato (jer sam 2h ranije kupovao kartu))

Ako ništa Niš Expr je organizovao 3 puna autobusa iz BG do NS u 16:45, po naravno ceni od 1080 din bez peronske.

I takođe na BASu jedno 35 kineza čeka bus do tipa Šimanovaca.

Vrh