Šta je novo?

Železnice - putnički saobraćaj

U njegovoj kancelariji. 😄

1000052277.jpg

Zvao sam Call centar SV i zaista vrlo ljubazan i prijatan ženski glas mi je rekao da trenutno ništa ne saobraća i da nemaju informaciju kada će krenuti, niti kada će dobiti informaciju.
Odavno ih nisam zvao i moram da kažem, vrlo sam prijatno iznenađen.
Nisu železničari krivi.

Saopštenje na MÁVu da prema informacijama koje su dobili ništa od prevoza u Srbiji ni sutra. 🤡

Као железничар, изузетно сам разочаран и бесан због овога.
Да је до мене, упалио бих зелени сигнал сваком машиновођи који жели да покрене воз и да вози ових дана. Према информацијама које имам, МУП је дао одобрење још јуче у послеподневним часовима да су гарнитуре безбедне.
Слажем се за Булајића да је једини од ВД који је нешто покренуо у предузећу којим управља али је овиме дубоко разочарао!
Кажете, шта је могао? Могао је јавно да се огласи, да каже да неће у овоме да учествује и да даје оставку! Био би много више цењен.

I u tome se ogleda tragična štetnost trenutnog sistema, što čak i oni koji žele i mogu nešto da urade će pre ili kasnije biti zloupotrebljeni jel je poslušnost iznad svega. Ne zanima me što mu u kancelariji visi slika onog bednika već što se čovek vremenom ponašanjem i radom očigledno dokazao kao stručan i vredan.

I sada takvog čoveka uvlačiš u uvakvu sramotu i daješ mu opciju ili da postane podguzna muva ili da se sam povuče od sramote. I to je izbor sa kojim će biti sučen svako ko ima dodirnih tačaka sa ovim sistemom pre ili kasnije, i zato danas svi na ulicu. Vidimo se.

MÁV večeras osvežio saopštenje za Subotica - Röszke kaže da verovatno ni sutra ne idu vozovi u Srbiji 🤡

Vrh