Mogu da otvore račune bez troškova održavanja ili sa min. troškom, uplate novac na te račune i izvade kartice da bi se bar malo približili 2024. godini. Manipulacija gotovinom je skupa, pa će stoga oni koji je koristi u budućnosti prolaziti sve skuplje.
Jao pa da! Kako mi nije palo na pamet da se cimam do bankomata i gubim vreme da bih debelo subveniconisanoj državnoj firmi uštedeo neki dinar?! Dosta bre više. Samo pokazujete koliko ste odsečeni od vremena i mesta u kom živite. Nije vam ovo Stokholm. Do juče nisi mogao da zamisliš da platiš karticom, pisali mi kartu olovkom na formularu iz vremena SFRJ, a možda i FNRJ, a sad se ovako ponašaju. Za Bar mi ne daš da kupim kartu onlajn, a za Lajkovac me prisiljavaš. Vrhunac neprofesionalnosti, bahatosti i bezobrazluka.
Pre neki dan se žena od minimum 80 godina na Prokopu raspitivala da li može tu da kupi kartu unapred pa da u voz uđe kod Vuka da bi izbegla plaćanje harača. Ako je to normalno, ja ne znam.
Još uvek nisam dobio odgovor, pa pitam opet: Da li zaista mislite da ste vi i Bulajić pametniji od Deleza, Idee, Laste, Nišekspresa, svih kioska, banaka, pošta, pekara, mesara, pijaca, kafića, restorana, Zare, Meka, Gigatrona, automata za kafu, servisa za bicikle, farbara, cvećara...? Da ne nabrajam dalje.