Nemoj tako, babe sa paradajzom u cegerima ne koriste avion.
Па како се не нађе неки добар омладинац да купи карту телефоном баби са цегером, а баба му да кеш. Да ли смо се тако отуђили?
Nemoj tako, babe sa paradajzom u cegerima ne koriste avion.
Nije puna cena karte, puna cena karte je cena koja se plati na blagajni; ovo jeste kazna. Ili kako Bulajic kaze, ne kazna vec ,,dodatak"I ne, nije kažnjena time što plaća 500 dinara, to je puna cena karte
Лакше је баки, али не и фирми - с тим што ја мислим да се и фирми више исплати ако су јој услуге доступније, тј. ако се карта може купити на више начина.Зар није лакше да државно предузеће омогући свима да користе железницу него да нпр. бака са парадајзом чека неког омладинца да јој купу карту преко апликације?
ali mera od 500 dinara "dodatka" je uvedena samo na linijama gde postoje šalteri i automati?
Како им је теже? Па исте паре ће добити и у кршу и преко картице?Лакше је баки, али не и фирми - с тим што ја мислим да се и фирми више исплати ако су јој услуге доступније, тј. ако се карта може купити на више начина.
Аутомат у возу који прима кеш све решава.
Како ово решава проблем? СРБ плус картица не ослобађа од плаћања додатка за куповину карте у возу износу од 500 дин. Само омогућава попуст на редовну цену возне карте или служи као предуслов за куповину претплатних катата.Saglasan sa time. A i ponoviću, evo rešenja za baku sa cegerima, ako redovno komjutuje do pijace u susednom gradu:
Učitavanje...
srbijavoz.rs
Кеш треба неко да покупи-однесе где треба-преброји да би га уплатио на рачун, што се, кад користиш картицу, деси одмах.Како им је теже? Па исте паре ће добити и у кршу и преко картице?
I dodao bih, mera nije uvedena, uvek je postojala, samo je ranije iznos bio 30% od cene karte, a sad je fiksan - 500 dinara, bez obzira na cenu karte.
Не исплати јој се, не путује сваки дан већ два-три пута недељно или месечно. У реду, купиће СРБ плус, али како јој то помаже да не плати додатак од 500 динара ако нема картицу.Pa neka kupi pretplatnu kartu.
Nemoj da dodaješ nebitno, nego nađi relevantan član.
Jer sam ubeđen da piše nešto tipa putnik bez karte koji se nađe u prevozu plaća doplatnu kartu.
- Gde da je kupim ako ne radi šalter?
- Na automatu.
- Nemam karticu.
I sledeći korak ili odgovor NIJE REGULISAN.
JER JE GOTOVINA SREDSTVO PLAĆANJA BEZ OGRANIČENJA I NE KAO KAZNA.
Ukoliko ne regulišemo drugačije, podrobno i razumljivo, imati samo gotovinu ne može da dođe kao kazna.
Zato mi nađi član.
Ako stvarno tako pise, pise cisto radi redatamo piše da tako kupljena karta mora da se odštampa na papir formata A4 i taj papir da se ponese u voz
Неема ти баба Андроиида, сииине...Ako stvarno tako pise, pise cisto radi radi
Na aplikaciji dobijes prikaz karte (a dobijes i na elektronskoj posti), samo to pokazes
Tako da ne, ne treba ni laptop ni stampac ni nista, zaista jeste tako jednostavno
Stvarno tako piše, ni ja nisam mogao da verujem kad sam to pročitao. Čak je naglašeno „neophodno je“. Ako je neko to tu napisao „čisto radi reda“, onda za tog nekog stvarno ne znam šta bih rekao.Ako stvarno tako pise, pise cisto radi reda
Na aplikaciji dobijes prikaz karte (a dobijes i na elektronskoj posti), samo to pokazes, oni skeniraju kod sa slike
Tako da ne, ne treba ni laptop ni stampac ni nista, zaista jeste tako jednostavno