Pade mi na prvo na pamet Subotica-Crvenka npr.Koja je to pruga između većih mesta ukinuta za vreme SFRJ, osim Bečej- Vrbas, Senta- Kanjiža Bečej- Ada?
Pade mi na prvo na pamet Subotica-Crvenka npr.Koja je to pruga između većih mesta ukinuta za vreme SFRJ, osim Bečej- Vrbas, Senta- Kanjiža Bečej- Ada?
Može se proći, kako se mesečnom i nedeljom mogu?Fun fact:
kartomati prilikom štampe karte NE štampaju QR kod nego bar kod.
Bez QR koda na Prokpu nema prolaska na perone
Zemljo apsurda
Ne može. Žena ga je nataknula (bar kod) na sve j... automate.Zar se bar kod ne može isto očitati kao i QR kod, skoro svi takvi uređaji čitaju oba koda. Naravno uvek ostaje opcija da je Srbija kupila neko smeće sa AliExpressa.
Fun fact:
Zemljo apsurda
Da li se to može reprogramirati?Fun fact:
Zemljo apsurda
2. Koliko znam te barijere čitaju bar kod, koliko se ja sećam kad sam testirao sistem. Testuraću ponovo. Koliko znam ni na starim kartama sa kartomata nije bilo QR koda, kao ni na fizičkim kartama kupljenim na blagajni
Evo od sutra ide sve sa 30km/h.Marketinški period pruge i voza prolazi, uskoro kreće standardni ovdašnji raspad sistema, a pruga će nastaviti da služi svojoj pravoj nameni, zbog koje je kreditor i ušao u posao, prevozu kontejnerskog tereta sa juga do EU na najbrži mogući način. Dugo je i potrajalo.
Na pljuvanje po Srbiji i svemu što ima veze sa njom ne ću da odgovaram.Pruga i vozovi su novi, i laiku je jasno da se ovoliki broj kvarova i propusta može desiti samo nekome ko ume i nakovanj da pokvari, a Srbija to svakako jeste. Za najduže 4-5 godina nijedan Soko neće više biti u voznom stanju, a i taj rok prognoziram optimistički.
Za najduže 4-5 godina nijedan Soko neće više biti u voznom stanju, a i taj rok prognoziram optimistički.